Trend

Folytatást kap jövőre az Agymanók – a kamaszkorral új érzelmek is érkeznek

Egy rövid előzetes videó készült a jövő nyáron érkező folytatáshoz.
2023. November 10.
(Kép forrása: Videórészlet - Pixar - Inside Out 2 - Teaser Trailer/Youtube)

A 2015-ben megjelent Agymanók jövő nyáron végre megkapja a várt folytatását. Az Oscar-díjat is elnyert animációs film második részének kedvcsináló előzetese alapján Riley éppen a tizenharmadik születésnapját ünnepli. A kamaszkorral együtt pedig számos változás történik, aminek köszönhetően új érzelmek is érkeznek az irányítóközpontba, a Fejhadiszállásra.

A videó alapján a már jól ismert hangok, Derű, Bánat, Harag, Undor és Majré mindennapjai egyik pillanatról a másikra felfordulnak, amikor megérkezik egy felújító brigád, akik átalakítják a központi vezérlőpultot. Ezután pedig megérkezik egy új érzés, Szorongás, aki több csomagot hoz magával, és érkezésével ráijeszt az ötös tagjaira. „Ó, elnézést kérek, mi nagyon jó első benyomást akartunk tenni” – mondja az új érzelem, ami alapján, és Undor kérdéséből arra vonatkozóan, hogy hogy érti azt, hogy „mi”, lehetséges, hogy nem ő lesz az egyetlen új társaság…

Az előzetes mellett egy plakátot is mutatott a Disney a második Agymanókhoz, amin Szorongás mellett más karakterek is megpillanthatók.

 

A Good Morning America Kelsey Mann rendezőt idézi, aki szerint Szorongás „lehet, hogy új a csapatban, de valójában nem az a típus, aki háttérbe szorulna. Ennek nagyon is van értelme, ha belegondolunk abba, hogy mi játszódik le a fejünkben”.

A Pixar Youtube oldalán osztotta meg az új angol nyelvű előzetest, amit alább tudsz megnézni, a GS pedig készített ebből egy magyar feliratos verziót is, amit ITT láthatsz.