Család

Nagyon aranyos az ikrek reakciója, akik először találkoznak újszülött testvéreikkel, akik szintén ikrek

Hihetetlenül boldogok voltak, amikor megérkeztek kistestvéreik.
2024. Szeptember 28.
(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

(A kép illusztráció. Kép forrása: Getty Images)

Két ikerpár édesanyja Kyrie Davidson, aki nemrégiben osztott meg egy videót, amit 2021-ben készített, amikor kislányai találkoztak újszülött kistestvéreikkel, kishúgukkal és kisöccsükkel.

A videó elején látjuk, ahogy a két kisgyerek egyforma pöttyös ruhában, hatalmas mosollyal az arcukon szaladnak be a nappaliba: “Mama! Megvannak a babák?” – kérdezi egyikőjük izgatottan az anyukáját, aki ITT osztotta meg a felvételt.

Davidson a két babára mutat ekkor, akik a hordozóikban alszanak. Közben az egyik izgatott kislánya megsimogatja a hasát, és azt mondja: “Már nem nagy a pocakod!”, majd azt kiabálja, hogy: “Megvannak! Megvannak!”. Közben a másikuk szótlanul, csodálkozva figyeli boldogan a kistesókat.

A két kislány ezután még közelebb megy a babákhoz, akiket nagyon boldogan figyelnek.

Az édesanya megosztotta a Today.com portállal, hogy amikor megtudta, hogy másodszor is ikreket vár, meg volt rémülve. De elárulta, hogy ahogy nézte ezt az aranyos jelenetet, a két ikerpárral kapcsolatos félelmei szertefoszlottak. “Ez volt az az aha-pillanat, hogy ó, istenem, annyira szerencsések vagyunk” — mondta a portálnak.

A lányok most hatévesek, és tanáraik szerint amikor egyikük valamiért feldúlt, a másikuk odaül mellé, és megvigasztalja. Fiatalabb ikrei pedig háromévesek, és minden reggel kézen fogva mennek az oviba. “Képzeld csak el, hogy úgy nősz fel, hogy mindig van melletted valaki. Az ikrek lélekben kapcsolódnak egymáshoz” — fogalmazott az anya.