Trend

Őszi/téli praktikus divat-tippek: ezeket a ruhadarabokat szerezd be!

A hosszú, hideg téli napok beköszöntével is lehetünk ízlésesen divatosak. Melyek azok az alapdarabok, amelyek nem hiányozhatnak a gardróbból? Nézzük!
2024. Október 25.
Forrás: Getty images

Forrás: Getty images

Az őszi/téli időszakban talán egy picivel nehezebb dolgunk van kiemelni nőiességünket, de egy kis odafigyeléssel, ez a feladat nem is olyan nehéz. A megfázás és a nátha elkerülése érdekében a kulcsszó a réteges öltözködés a téli hónapokban, hiszen például amíg a gyerkőc a játszótéren fel-le ugrál, addig általában az anyukák többsége egy álló helyben figyelik az eseményeket. Pont ezért kiemelt figyelmet kell fordítani arra, milyen funkcionális alsóneműt választunk, a kényelmes, meleg ruhadarabok mellett.

Mit érdemes bevetni?

  • Leggings: igazi jolly joker télen-nyáron. Aláöltözéknek, de akár önmagában is megállja a helyét egy vastagabb anyagból készült darab. A minőségi női leggings ideális öltözék otthon, szabadidőben, sportolás alkalmával vagy a gyerkőccel való aktív kikapcsolódáshoz is a játszótéren. Néhány modell nyugodtan felvehető munkahelyre és hétköznapi teendők elintézéséhez is. A kínálat széles: válogathatunk kényelmes pamut leggingsek mellett funkcionális anyagokból készült sport leggingsek között, illetve a Push-Up hatású modelleket is fellelhetünk, melyek speciális szabásuknak köszönhetően kihangsúlyozzák és megemelik a popsit.
  • Melltartó: természetesen az sem mindegy, milyen alkalomra, milyen melltartót, fehérneműt választunk. Egy tökéletesen illeszkedő melltartó nem csak az attraktív megjelenés, hanem az egészség szempontjából is fontos tényező. Különösen igaz ez a nagyobb keblek esetén, melyeknek szükségük van a megfelelő támasztásra. Az ideális melltartó a kényelmes szabás és a stílusos dizájn párosítása. Sok kényelmes női fehérnemű közül válogathatunk: van, aki a⁠ bardot szabású és Push-Up melltartókat kedveli, melyek ellenállhatatlan dekoltázst varázsolnak, bélelt és bélés nélküli modelleket, a romantikus bralette szabású melltartókat és funkcionális anyagokból készült sportmelltartókat is egyre többen szeretik, ahogy a body-k is fénykorukat élik, teljesen mindegy, melyik évszakról van szó!
  • Tanga: a tanga egyeduralma megdönthetetlen. Főleg azért kedvelt a nők körében, mert a mélyen kivágott hátoldali résznek köszönhetően a ruha alatt észrevétlen. Ezért nyugodtan felvehető testhez simuló nadrág vagy ruha alá is. Sokan kedvelik a sima felületű basic tangákat, színes és mintás modelleket, lézerrel vágott szegélyekkel készült tangákat és szexi darabokat csipkéből, szaténból vagy áttetsző tüllből.
Forrás: astratex

Forrás: astratex

Aki nem kifejezetten szereti a leggingset, annak a harisnyák, harisnyanadrágok jelenthetik az üdvözülést a mínuszokban. Másrészt többfunkciósak, hiszen nem csak a hideggel szemben nyújt védelmet, hanem ha sikerül megfelelő darabot kiválasztani, a harisnya az öltözék meghatározó része is lehet!

Bármelyik megoldás mellett döntünk, tartsuk mindig szem előtt a funkcionalitást, hova készülünk, mit fogunk csinálni. Egy aktív, pihentető délután a gyerkőccel, vagy egy kirándulós hétvége alkalmával érdemes rétegesen és kényelmesen öltözni, olyan alapdarabokat, leggingseket, harisnyákat, fehér- és alsóneműket választani. Amennyiben kikapcsolódni indulunk, érdemes bevetni a csinosabb darabokat is. A divatról télen sem kell lemondani!