Család

Novembertől másképp kell villany- és gázszámlát fizetni

A sokakat érintő - egyszerűbb és gördülékenyebb számlafizetést ígérő - átalakulás november 4-én lép életbe. Mutatjuk, hogy készülj fel rá!
2024. Október 25.

Az MVM Next egyetemes szolgáltatásában minden ügy közös online felületen lesz intézhető november 4-étől – adta hírül az MTI.

Novembertől másképp kell villany- és gázszámlát fizetni

Megszűnik a korábbi fizetési lehetőség

A közleményből kiderül, hogy november elejétől a cég korábbi, csak áram- és csak gázügyintézésre alkalmas online felületei és applikációi már nem lesznek elérhetők, az MVM Next minden, egyetemes szolgáltatásban ellátott lakossági és nem lakossági ügyfele csak ugyanazon az online ügyfélszolgálati oldalon (mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat), és az MVM Next elnevezésű applikációban tudja intézni energiaügyeit november 4-étől.
Példaként említik, hogy itt lehet megtekinteni az áram- és földgázszámlákat, valamint diktálni a mérőállásokat. Az MVM Next arra kéri az egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfeleit, hogy ha még nem tették meg, töltsék le az MVM Next néven megtalálható mobilalkalmazást, illetve regisztráljanak az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat oldalon elérhető online ügyfélszolgálatra.
A közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy az online ügyfélszolgálat használata számos előnnyel jár, az ügyfelek hatékonyabban követhetik nyomon gáz- és villanyszámláikat, mivel mindent megtalálnak egy helyen, automatikusan értesülnek új számláikról. Látható lesz a korábbi számlatörténet, az új számla pedig egyszerűen, akár mentett bankkártyával is fizethető. Továbbá egy helyen lehet kezelni több ingatlan energiaügyeit.
Fotó: Getty Images, Forrás: MTI