Bibi tíz éve süti szebbnél szebb mézeskalácsait, és nemcsak a keze csodaszép munkáit mutatja meg, hanem azt is, hogy használjuk helyesen a kekszpecsétet. Ezzel a klassz konyhai eszközzel a legegyszerűbb mézeskalács- vagy kekszreceptből is sokat kihozhatsz, főleg akkor, ha megfogadod ezt a szuper konyhatrükköt!
Mint azt rövid, de annál hasznosabb videójában Bibi elmondta, ő maga is rosszul használta eddig a sütipecsétet, pedig nem mondhatnánk, hogy a tapasztalatlan konyhatündérek táborát erősíti!
Egyetlen mozdulaton múlik a siker!
Sütő- és díszítőtudományát nemcsak az általa tartott workshopokon lehet ellesni, hanem azokból a videókból is, amiket a közösségi oldalán tesz közkinccsé.
A napokban azt mutatta meg, hogyan kell úgy használni a kekeszpecsétet, hogy a végeredmény tényleg mutatós legyen, és egy fikarcnyi csalódottság se üljön ki az arcunkra, amikor lejár a sütési idő!
A kísérlet kedvéért egy karácsonyi kekszet úgy sütött, ahogy azt bármelyikünk tette volna, a többit viszont az egyszerű, de nagyszerű praktikáját alkalmazva fektette a sütőpapírra. Ahogy ő is mondja, a végeredmény önmagáért beszél, nézd csak meg! És ha már Bibinél jársz, vess egy pillantást mézeskalácsból készült karácsonyi mesterműveire is!
Fotó: Bibi és a mézeskalács – Instagram videó pillanatkép