Baba

26 pennyt küldött kedvenc focicsapatának egy hatéves, pedig családjának ételre sincs elég pénze

Kedvenc focicsapata sztárjának küldött 26 pennyt egy hatéves szurkoló, aki azért nem tud meccsre járni, mert az édesanyjának nincs elég pénze ételre sem.
2022. Február 18.
26 pennyt küldött kedvenc focicsapatának egy hatéves, pedig családjának ételre sincs elég pénze (A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)

Szívszorító a levél, amit egy hat és fél éves kisfiú küldött kedvenc focicsapatának, az angol negyedosztályban (League Two) szereplő Swindon Town FC-nek. A Joe nevű fiú azt írta, hogy sajnos nem tud ott lenni a csapat meccsein, mert az anyukájának még ételre sincs elég pénze – olvasható a Telex.hu portálon.

“Anyunak nincs pénze arra, hogy eljöjjön a Swindon meccseire, nincs pénze ételre, az iskolában kell befizetnie az uzsonnámat” – írta levelében a kisfiú, amire felragasztott egy 20, egy 5 és egy 1 pennys érmét. A pénzről azt írta, hogy a csapat csatárának, Harry McKirdynek küldi, aki január 7-én gólt lőtt az FA-kupában az angol bajnok Manchester Citynek.

A focicsapat kedden tette közzé Twitter-oldalán a kisfiú levelét, ahol azt is írták, hogy nagyon szeretnék felvennie a kapcsolatot Joe-val, és kérik, bárki, aki ismeri őt, jelentkezzen náluk.

Forrás: Telex.hu