Baba

5 kismamáknak is hasznos okostelefon-alkalmazás

Az okostelefon nem kizárólag a pasik kiváltsága. Ha ilyened van, használd ki a technika adta lehetőségeket, hiszen több olyan alkalmazás is van, amely megkönnyítheti az életedet. Összeállításunkban a magyar nyelvűek közül válogattunk.
2011. Augusztus 07.

Vannak olyan napok, amikor akár betegség, akár felfokozott szeparációs szorongás miatt, de szemünk fénye még annyi időre sem enged minket leülni a számítógéphez, míg ebédet rendelünk. Ilyenkor lehet hasznos egy okostelefon.Egy dologra kell ilyenkor nagyon figyelnünk: lehetőleg mindig legyen a kezünk ügyében!

Netpincér

A népszerű internetes ételrendelő oldal telefonra is kifejlesztette szolgáltatását, így aztán ha kifutnál az időből, vagy borul a napirend, akár a válladon ringatott csecsemővel is megrendelheted az ebédedet.Praktikus és hasznos, vészhelyzetben életmentő lehet.

Időjárás

Kismamánál túlélőbb és szívósabb szerzet kevés van.Mert ha menni kell, akkor nincs kegyelem, a hidegrekord és az UV-riasztás még nem része a kicsik aktív szókincsének, tehát jobban járunk, ha előre tájékozódunk, és a lelki felkészülés után könnyedén kiválasztjuk az éppen aktuális gumicsizmát vagy UV-pólót.

Aukciós oldalak

Teszvesz

Vatera

Ó, igen! Az anyukák titkos szíve csücske a hatalmas virtuális agora.Akit elkap a gépszíj, az elveszett, vége van, mint a botnak.Mert ki tudja, hogy mikor kerül fel „még jobb áron” egy hordozókendő, járóka, pici kék maci, mosható pelenka, fejmosókarika?Na ugye! Kitűnő piaci érzékre vall, hogy a szolgáltatás az elsők között elérhető volt az Android Marketen.

Okos baba

Az egyik legzseniálisabb alkalmazás. A cikk megírásáig ehhez hasonló angol applikációkkal dolgoztam, de akkor ráleltem erre az igényes fejlesztésre.A lényeg: a képernyőn megjelenik egy állat képe (kutya, cica, kacsa etc.), és ha a család kincse megérinti a képet, a telefon kiadja az épp a képen látható állat hangját.

Igen, végtelenül egyszerű, de pont ettől nagyszerű is, mert teljesen le tudja kötni a kicsiket, ami egy hosszabb utazás végtelennek tűnő utolsó tíz percében életmentő lehet.

Ha pedig már semmi sem segít, a konyha úszik a spenótban, reménytelenül zuhog, és betegségre hivatkozva az összes bevethető bébicsősz lemondja az esti gyerekfelügyeletet, töltsük le magunknak A Kelet bölcsessége névre keresztelt egyszerű kis programot, és mielőtt üveges tekintettel beájulnánk az ágyba, merengjünk el fél másodpercig a lét elviselhetetlen könnyűségén.

Ha további magyar nyelvű alkalmazások is érdekelnek, ezzel a programmal könnyedén és kényelmesen keresgélhetsz közöttük.