Baba

5 újdonság babáknak és mamáknak

Összegyűjtöttük nektek az aktuális újdonságokat! Szemezgessetek kedvetekre!
2012. Szeptember 09.

Újdonság utazáshoz

Útra kelnél a babával még az utószezonban? Nem vettél még utazóágyat? Mi lenne, ha utazósátrat vásárolnál? Hiszen akkor nem lenne gondod az ágy felállításával, és a csomagtartóba is könnyebben beférnétek. Nem beszélve arról, hogy a sátrat a strandon is felállíthatod, ha elfáradt a baba, és nem kell visszahurcolkodnotok a szállásra.

hut4bubs.com

Mozogj a babával!

Mozognál a szülés után, de nincs segítséged, és nem tudsz baba nélkül menni? Esetleg a latin ritmusokat is imádod? Akkor a hordozós latin fitneszt neked találták ki! Próbáld ki a kisbabáddal, az se baj, ha nincs hordozód, mert helyben kaphatsz egyet. De ha inkább egyedül szambáznál, akkor a kicsiknek szóló programokból sincs hiány.

www.maminbaba.hu

Csíkos csodák

Fantasztikusan vidám színek, egyedi formák, babamarokba való kiegészítők, csörgők, babák. Ez a Pebble, a legújabb gyerekholmimárka Magyarországon, mely amellett, hogy egyedi és gyönyörű, a Fair Trade kereskedelmet is támogatja.Szépséges babaholmik, kitűnő ajándékötlet.

www.pebble.hu

Stílusos és praktikus

Végre megérkezett a pelenkázótáskák új generációja! Praktikus és egyben csinos, hozzáadott értéke, hogy magyar iparművész, Lengyel Zsuzsi tervezte őket.Hordozáshoz és babakocsihoz egyaránt praktikusak.Elérhetők a Liliputi bababoltban.

www.liliputi.hu

Természetes ápolás a legkisebbeknek

Gondoltál már arra, hogy valami igazán finom, mesterséges anyagoktól mentes fürdetőszettel kényeztesd a babádat? Nézd meg a Mannaszappan webáruházat, ahol a legjobb minőségű összetevőket tartalmazó csomagokat találhatod.

mannaszappan.hu