Baba

A 10 legmókásabb Instagram babafotó 2017-ből

Mókás táblácskák, sütőtökös popsik és számtalan ötletes (vagy épp kissé túlzásnak tűnő) cukiság. Nézzük milyen babafotókat osztottak meg a szülők idén a közösségi médiában.
2017. December 30.

1. Vicces táblácskák

Persze, a fotók magukért beszélnek, de azért néha jól jön valami kis extra. Ezek a jópofa, old school cserélhető betűs táblácskák még a krétás verziónál is praktikusabbak: nem kenődnek el rajtuk a betűk, nem kell, hogy gyönyörű legyen a kézírásod, ráadásul a pici babakezek is a segítségedre lehetnek az alkotásban – írja a thebump.

2. Őszinte szülés utáni fotók

Az Instagram régen a szétretusált, szétfilterezett képekről szólt, mára azonban ez is változni látszik (szerencsére). Anyukák ezrei osztották meg mindenfajta szégyenérzet nélkül a szülés utáni testükről készült fotókat. Császáros heg, narancsbőr, hurkák ? mindezeken keresztül arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy az anyák rendkívül sokfélék és nem kell, hogy azt érezzük, hogy azonnal vissza kell nyernünk az alakunkat csak azért, mert a média ezt próbálja sugallni.

3. Torta-rombolás helyett

Az egyéves szülinapon készült tipikus “tortaszéttrancsírozós? fotó helyett a következő generációs trend a tacos, fagyi és hamburger háromszög köré épül. Az eredmény pedig meg kell hagyni, legalább ugyanolyan aranyos.

4. Sütőtökös popsik

Valljuk be, kevés cukibb dolog van, mint a babák kis fokhagymagerezd popsija. 2017-ben Halloween környékén pedig szépen el is árasztották az Instagramot a sütőtökös babapopsis fotók.

5. Csecsemő+plüssállat

Édes kisbabák és helyes kis plüssfigurák ? igazi verhetetlen like-mágnes fotó. Nem véletlenül volt tele velük a közösségi média idén is.

6. Vintage babaruhák

Nagyon népszerű volt az anyukák körében a gyermekeik bájos öltözékének fotózása is. 2017-ben pedig különösen trendi lett a vintage a gyermekruhák piacán is.

7. Mama Bird póló

Az USA-ból induló Mama Bird (Anya madár) póló igazi futótűzként terjedt az Instán. A mókás felsőt viselve anyukák százai mutatták meg büszkén gömbölyödő pocakjukat.

8. Baba turbán

Szintén számtalan fotóval találkozhattunk 2017-ben, melyen a kis totyogók cuki turbánnal a fejükön pózolnak. Legyen puha velúr vagy pöttyös mintás anyagból, a kicsik egytől egyig nagyon stílusosan mutatnak ebben az egyedi fejfedőben.

9. Tej fürdő

A tej állítólag mesésen puhává varázsolja a bőrt. Amennyiben azonban már így is pihe-puha a bőröd, mert nos… kisbaba vagy, akkor azért fürdőzöl tejben, mert pompásan mutat fotón. Hintsd meg némi virággal az egészet, és kész is a legtutibb Insta-gyanús babafotó.

10. Tárgyak ruhaként

Nincs szükség alkalomhoz illő ruhába, hiszen egy kisbaba bármiben tökéletesen fest. Legyen az pizza szelet, alma vagy épp egy kávés bögre. Talán az egyik legegyszerűbb trend, amivel idén Insta-körökben találkozhattunk.

Neked melyik a kedvenced?

Kapcsolódó cikkeink: