Baba

A Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok nagy kedvence

A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként vált népszerűvé, majd 2004 után személyautóként is folytatta sikertörténetét, számos nagycsaládos örömére.
2019. Június 28.

Cikkünkben a legújabb, negyedik generációs modell Maxi változatának fő előnyeit gyűjtöttük össze.

A Volkswagen Caddy Maxi egyik legnagyobb előnye, hogy a hosszított tengelytávjának is köszönhetően, hét felnőtt személyt is tökéletesen kiszolgáló, teljes értékű férőhelyet és tágas csomagteret biztosít utasainak.

Mielőtt azonban belemerülnénk a funkcionalitások részleteibe, fontos megjegyezni, hogy a Caddy Maxi már július 1. előtt előrendelhető, ráadásul a 2,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatásnak köszönhetően, elképesztő jó áron, akár 3 999 930 Ft-tól lehet a család következő kedvence.

Bármelyik felnőtt is ül majd a Caddy Maxi kormánya mögé, a magas üléspozíciónak, a könnyen és gyorsan variálható vezetőülésnek, a négy irányban állítható kormánynak és a megbízható váltónak köszönhetően tökéletes vezetői élményben lesz része.

A motorháztető alatt megbújó kétliteres, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 150 lóerővel és 340 newtonméteres maximális nyomatékkal biztosít majd az utakon egyszerre dinamikus, mégis csöndes és takarékos közlekedést.

A Caddy Maxi egyik legfontosabb erénye a már korábban beharangozott hét teljes értékű ülés, olyan láb, váll és fejtérrel, ami mindenki számára egyforma komfortot biztosít. Ezen felül pedig még ennyi utas mellett is rendelkezésünkre áll majd egy 530 literes csomagtér, ami kellő helyet biztosít akár mindenki poggyászának.

A nagycsaládosok számára szintén fontos érv, hogy a Caddy Maxi második üléssorában három teljes értékű gyerekülés is biztonságosan elhelyezhető. Ha pedig költözéshez vagy nagyobb tárgyak szállításához vennénk igénybe, akkor sem lesz gond, hiszen a második és harmadik üléssorban található ülések dönthetők, billenthetők vagy kivehetők, ami által egy 3880 literes, közel 4 m3 nagyságú rakodótér áll a rendelkezésünkre.

Ha a modell kapcsán további részletekre vagy kíváncsi, tájékozódj a Volkswagen márkakereskedésekben, vagy weboldalunkon!