Baba

A nő, aki minidig terhes lenne

Tara Sawyer már hét gyereknek adott életet, akik közül négy a sajátja, hármat pedig béranyaként hordott ki. Olyan mértékben rákapott a várandósság állapotára, hogy azt állítja, amíg a szervezete engedi, egyfolytában szülni szeretne.
2014. Június 03.

Amikor éppen nem terhes, Tara ürességet érez, és másra sem vágyik, minthogy újra magában hordjon egy életet, ám saját gyereket már nem szeretne, ezért inkább felajánlotta a méhét olyan nők számára, akik valami miatt képtelenek kihordani egy magzatot.

“Csodás érzés megajándékozni valakit egy gyerekkel, akinek ez volt minden vágya, emellett soha máskor nem érzem olyan jól magam, mint amikor terhes vagyok” – nyilatkozta a nő, aki korábban tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel foglalkozott.Tara két év alatt 3 gyermeket szült béranyaként, és meglepő módon, semmilyen anyai érzést nem táplált a csecsemők iránt, holott 9 hónapig a szíve alatt hordta őket. De amint fogalmaz, ő ilyenkor nem úgy érzi, hogy lemond a gyermekről, inkább úgy, hogy visszaadja annak, akit illet, hisz ő tulajdonképpen csak vigyázott rá 9 hónapig. A nőt magát kisgyerekként örökbe fogadták, ezért is él erősen a vágy benne arra, hogy mindenkit, aki gyerekre vágyik, hozzásegítse ehhez az ajándékhoz. A béranyaságot teljesen ingyen csinálja, semmilyen pénzt nem fogad el a 9 hónapos “szokatlan szolgálatért”. A béranyaság számára a tökéletes megoldás, mivel imád terhes lenni, viszont több gyereket már nem szeretnének a férjével, ezért a Facebookon kezdte reklámozni magát, ahol elsőként egy homoszexuális pár kérte a segítségét. Tara nem félti a testét, állítása szerint jobb formában van, mint húszéves korában, terhesen mindig szedi a vitaminokat, úszni és jógázni jár, emellett egészségesen étkezik.