Baba

Adele koncertjén segített nevet választani egy rajongója babájának

Az énekesnőt kérte meg arra egy rajongója, hogy segítsen dönteni két név között.
2023. Augusztus 29.
(Kép forrása: Kevin Mazur/Contributor/Getty Images)

Adele-t nemrégiben arra kérte egy rajongó pár egy koncertjén, hogy legyen ő az, aki leleplezi számukra, hogy kislányt vagy kisfiút várnak, aminek ő örömmel eleget is tett, és a meghatottságtól még a könnyei is eleredtek — erről ebben a cikkünkben írtunk.

Most a Hello! számolt be arról, hogy az egyik legutóbbi koncertjén pedig arra kérte Adele-t egy rajongója, egy várandós édesanya, hogy segítsen neki két név közül választani egyet születendő babájának. Erről egy videófelvételt is megosztott az egyik rajongói TikTok-oldal.

A felvételen hallható, hogy az első babájával várandós édesanya elmondja, hogy kislányt vár, de ő és férje nehezen tudnak dönteni. Adele ezután elmondta neki, hogy ő maga is szeretne ismét anya lenni — az énekesnőnek van egy tízéves fia, Angelo, korábbi házasságából. “Nagyon szeretnék hamarosan újra anya lenni, így minden alkalommal, amikor meglátok egy nevet, ami tetszik, felírom a telefonomba” — osztotta meg.

 

 

A rajongója ezután elárulta, hogy szereti azokat az eredetileg fiúnevek, amik lányoknak is adhatók — erre az énekesnő felkiáltott, hogy “Én is!”. Majd a kismama megosztotta az énekesnővel, hogy a két név, amit fontolgattak, a Parker vagy a Spencer.

Adele ezután elgondolkodott, majd azt mondta: “Nem mondhatom a Parker-t, mert Rich-nek (az énekesnő párja, Rich Paul sportügynök – a szerk.) tetszik ez a név”. Ezután hozzátette, hogy neki még a Ray név is tetszik, amire a kismama elárulta, hogy azt a nevet tervezik második keresztnévnek választani kislányuknak.

A videóhoz hozzászóló rajongóknak nagyon tetszett ez a kedves beszélgetés, és valaki megjegyezte: “Képzeld el, hogy Adele nevez el”.