Család

Koncertjén fedte fel Adele egy pár születendő babájának nemét

Az énekesnő koncertje közben fedte fel kérésükre egy pár születendő kisbabájának nemét.
2023. Augusztus 15.
(Fotó: Karwai Tang/Contributor/Getty Images)

Adele Las Vegas-ban tartott koncertet, amelyen részt vett egy rajongó pár, Shantelle Lord és férje, Chris Dare, akik éppen gyermeküket várják. A házaspár a koncerten felmutatott egy táblát, rajta azzal a kéréssel, hogy az énekesnő bejelentené-e a babájuk nemét.

A rajongó párt később a színpad elé hívta az énekesnő, hogy eleget tegyen a különleges kérésnek. Az édesapa erről egy videót is megosztott Instagram-oldalán, amit ITT lehet megnézni.

A bejelentés előtt Lord elmondta, hogy 18 hetes várandós, és férjével már a 12. terhességi hét óta náluk van a boríték a babájuk nemével, azonban megvárták a koncertet, annak a reményében, hogy az énekesnő felolvassa nekik. Adele a színpad szélén ülve óvatosan felbontotta a borítékot, és a koncert közönsége előtt bejelentette: „Shantelle és Chris kisfiút várnak!”.

Ezután az énekesnő megölelte a pár tagjait és gratulált nekik. „Ez elképesztő volt” – mondta Adele, akinek a könnyei is eleredtek. „Annyira örülök nektek! Nagyon örülök nektek! Ez annyira érzelmes, istenem” – tette hozzá az énekesnő, aki maga is fiús édesanya. Adele gyermeke, Angelo már tízéves.

Adele nem az egyetlen, aki hasonló kedves kérést teljesített rajongóinak: nemrégiben egy pár Ed Sheerant kérte meg arra, hogy olvassa fel kisbabájuk nemét koncertjén.

(via people.com)