Baba

Anyából újra nő

Két kicsi gyerek mellett is lehetsz divatos, csinos, akárcsak Petra, aki két évvel kislánya születése után egyre gyakrabban gondolt arra, ráférne egy kis frissítés a megjelenésére.
2011. Március 15.

Névjegy:

Fésűs-Tolmácsi Petra (30)

Foglalkozása: eredetileg mérnök, most a Beli Buba Babahordozó-iskola tanfolyamvezetője

Férje: Fésűs János (33) építőmérnök

Gyerekei: Fésűs Zalán (4), Fésűs Janka (2)

A divatfotókat Tucsek Tünde készítette, a ruhákat Kardos Zsanett válogatta, a smink Balázs Jelenát, az új frizura pedig Molnár Mónikát dicséri.

Petra hihetetlenül boldog volt, amikor megtudta, hogy ő lesz a Kismamam magazin divatrovatának modellje, akinek megmutatjuk, mi előnyös neki, milyen hajviselet, smink illik hozzá. Egyszóval, hogyan legyen újra trendi nő, amire kislánya születése után két évvel egyre gyakrabban gondolt. Első fotónkon azt láthatod, milyen volt Petra, mikor Zalánnal és Jankával megérkezett a fotózásra. Nadrág, pulcsi, egy kisgyerekes anyuka öltözékének általános kellékei.

Anyából újra nő

Hogy az élet közbeszólt, és mire a fotózásra jöttek, már tudta, hogy újra babát vár, cseppet sem vette el a kedvét. Ezt a babát is tervezték, itt volt az ideje, hiszen Petra és férje négy gyereket szeretnének. Majd elraktározom a tanultakat, mondta, hogy mire a harmadik babám is kétéves lesz, alkalmazhassam a tudományomat.

180 centis magassága mindig gondot jelentett az öltözködésben, a két szülés után azonban kicsit teltebb is lett. Igaz, a pluszkilók, éppen a magassága miatt, jól eloszlanak rajta. Első ránézésre divattanácsadónk is három ruhamérettel kisebbnek gondolta őt, így esett, hogy a Petrához illő ruhák kiválasztásakor egyre nagyobb méretek kerültek be a próbafülkébe. A mell alatt rafináltan szabott, rakott hatású ruha elrejti a pocak tájékán található pluszkilókat. A fekete szín bevetése a karcsúsítást szolgálja.

ruha 8990 Ft

kardigán 12 995 Ft Jackpot

nadrág 11 995 Ft Jackpot

csipkés top 4995 Ft Jackpot

nyaklánc 3490 Ft Promod

cipő 6990 Ft Deichmann

Anyából újra nő

Munkában a fodrász! Molnár Mónika félhosszú hajat vágott Petrának, de a hosszánál is szembetűnőbb változás a frufru, ami hosszúkás arcformáját kerekíti kicsit. Balázs Jelena sminkmesterünk alapozással kezdett, az apróbb bőrhibákat korrektorral fedte el. Szemét barna szemceruzával satírozta körbe, majd világos szemhéjport tett a belső szemzugba, és sötétet a külső sarkokba. A cél a szemek nagyítása volt. Következett a szempillák hangsúlyozása spirállal, majd az arcpír, amivel ő is, akárcsak a fodrász, az arc kerekítését igyekezett elérni. Végezetül finom szájkontúr és rúzs tette fel a koronát a műre.

Anyából újra nő

Kardos Zsanett divattanácsadó kapta a feladatot, hogy átöltöztesse Petrát. Mindenekelőtt felmérte a problémás területeket: erős mell, kissé domborodó pocak, magas termet. Mindezeket figyelembe véve öltöztette modellünket. Élénk színekkel, változatos anyagokkal hangsúlyozta nőiességét, az alak előnyeit övvel, több réteg variálásával hangsúlyozta. Optikailag javít a magas termet arányain, ha övvel osztod ketté az alakot. A laza, bő formák elterelik a tekintetet a problémás testrészekről, és gyerekek mellett az sem mellékes, hogy rendkívül kényelmes öltözet.

tunika 9990 Ft Promod

farmernadrág 14 990 Ft Promod

fülbevaló 2490 Ft Promod

cipő 5990 Ft Deichmann

táska 6490 Ft Promod

Petra így látta: Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, sosem tapasztalt élmény volt, hogy mindenki engem csinosított. Kíváncsian várom a fényképeket, mert a családban inkább én szoktam készíteni őket, és nem szeretek szerepelni rajtuk. Zalán és Janka napok óta csak a fotózásról beszél.

Forrás: Kismama magazin