Baba

Újra a régi akarok lenni

Végh Zsanett (35) két kicsi gyermeke mellett is dolgozik, egy kozmetikai cég képviselőjeként különösen fontosnak érzi, hogy mindig ápolt legyen. Ezért jelentkezett az átváltoztatásra.
2013. Június 03.

– Már gyerekkoromban is sokat adtam magamra, mindig fontos volt számomra a külsőm, a jó megjelenés. A boltba sem mentem le smink nélkül, anyukám csodálkozott is, de én így éreztem jól magam. Kozmetikus az eredeti foglalkozásom, talán nem véletlenül választottam azt a pályát. A hajamra nagy gondot fordítok, ha az nincs rendben, egész nap rosszul érzem magam.

Újra a régi akarok lenni

A kisfiam, Zsombor (2 és fél éves) születése után is ügyeltem a sminkemre és a hajamra, nem akartam elhanyagolt anyuka lenni, azonban mióta a kislányom, Zora (7 hónapos) megszületett, úgy érzem, valami megváltozott. Sokkal több lett a teendőm, hiszen már két gyereket kell ellátnom a háztartás és a munka mellett, nem érzem a régi magabiztosságot a külsőmmel kapcsolatban. Ezért írtam a Kismamának, mert jó lenne visszanyerni régi önmagamat.

A fényképek láttán ez teljes mértékben sikerült neki. Újra a régi akarok lenni

Hegedűs Zoltán, az Allure szalon fodrásza az arc lágyítására helyezte a hangsúlyt, és szeretett volna igazán modern frizurát varázsolni Zsanettnek. Olyat, ami akkor is trendi, ha hátul összefogja. Először a sötétbarna hajba rézszínű melírcsíkokat húzott, majd a félhosszúból félrövidet vágott. Hátul a nyak alsó vonaláig ér most Zsanett haja, kétoldalt viszont hosszabb maradt, így a félrefésülhető frufruval gyönyörűen keretezi, lágyítja a fiatal anyuka arcát.Újra a régi akarok lenni

Újra a régi akarok lenni

Horacsek Ági Újra a régi akarok lenni

sminkes keskenyítette Zsanett arcformáját, egységesítette az arcszínét, zöld szemét pedig csodaszépen kiemelte a lila egy sötétebb árnyalatával, majd cicásra húzta. A szájfény színéhez a mellény árnyalata adta az ötletet.

Újra a régi akarok lenni

Kozák-Ignáth Évi stylist javaslata, hogy tavasszal viruljunk ki, használjuk bátran a színeket, az élénk kiegészítőket. Az első összeállításban a vidám virágos nadrágon és a ciklámen mellényen van a hangsúly. Az öv és a vastag nyaklánc eltereli a figyelmet a hasról és a csípőről. A púderszínű magas sarkú cipő, ami most nagy divat, és mindenhez illik, szépen nyújtja Zsanett alakját.Tavasszal még kell a kabát, az A vonalú tunikát slankítja, megtöri a mustársárga egygombos zakó, a balerinacipő aranydíszítése pedig visszaköszön a hangsúlyos nyakláncon. A farmer vagánnyá, a hozzá illő kistáska pedig elegánssá teszi a szettet.Mindkét összeállításban autóba ülhet és felkeresheti ügyfeleit Zsanett, de a játszótéren vagy bölcsis rendezvényeken is lazán elegánsnak érezheti magát.

Újra a régi akarok lenni

Szilágyi Stefi fotós kamerája előtt olyan boldogan és magabiztosan mosolygott, hogy az átváltoztató stáb egyetlen tagjaiban nem maradt kétség afelől, hogy elérték Zsaninál azt, amiért jött.