Baba

Caramelék megmutatták kisfiuk arcát

Már féléves Molnár Ferenc Caramel kisfia, de eddig nem mutatták meg a nagy nyilvánosságnak. Az énekes felesége most kivételt tett, Szilvi egy édes fotóval lepte meg követőit a közösségi oldalán.
2023. Március 08.
Caramel és családja
Kép: Molnár Ferenc Caramel / Instagram

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia védik gyermekeiket a nyilvánosságtól, olyannyira, hogy a már féléves kisfiúkat, Miron Ferencet sem nagyon láthattuk eddig. Az édesanya most kivételt tett: közösségi oldalán egy fotót posztolt kisfiáról, amelyen karjaiban tartja őt, igaz most is csak részben látszik a kis Miron arca. A fotót ide kattintva lehet megnézni.

Molnár Ferenc Caramel 2015-ben vette feleségül szerelmét, Szilágyi Szilviát, első gyermekük Szofi egyéves volt ekkor. Szilvi fiatalon, mindössze 19 évesen lett édesanya, erről korábban az NLC-nek elmondta, hogy „Szeretem, hogy Szofi mellett tudtam felépíteni magamat, és nem a karrierem csúcsán lettem anyuka. Tinikorom óta így terveztem, szerencsés vagyok, hogy végül így alakult. Szofi nemcsak a lányom, de a barátnőm is.”

Szilvi népszerű influenszer, de nagyon tudatos abban, hogy miről és hogyan posztol, gyermekeiről csak nagyon visszafogottan és ritkán láthatunk fotót.

2018-ban az akkor hároméves kislányuknál leukémiát diagnosztizáltak, egy hosszan elnyúló, lázas állapot kivizsgálása során. Azonnal megkezdték a kislány kezelését, mára szerencsére meggyógyult, leküzdötte a betegséget.

A sztárpár nemrégiben arról számolt be, hogy elköltöznek a belvárosból egy családi házba, egy budapesti agglomerációs településre.

forrás: 24.hu.