Baba

Csak fél évvel születésük után tarthatták meg a babaköszöntőt

Ennek egyszerű és egyben csodálatos oka van: AmieLynn és JamieLynn sziámi ikrekként születtek. Hat hónapig kórházban voltak, így csak most érkezhettek haza otthonukba. Végre a család megtarthatta a babaköszöntést.
2023. Április 26.
Babaköszöntő buli
Kép: Good Morning America

Amanda Arciniega és James Finley végre megünnepelhették ikerlányaik, AmieLynn és JamieLynn hazatérését. A lányok sziámi ikrekként, a hasuknál összenőve születtek tavaly októberben. Két hónapos korukban 11 órás műtét során, 50 szakember közreműködésével sikeresen szétválasztották őket.

Az egyik kislányt, JamieLynnt márciusban hazaengedték a kórházból, mert nagyon szépen gyógyult, testvére azonban még egészen április elejéig szoros kontrollt igényelt. De már mindenki otthon van, egészségesen.

Az édesapa a Good Morning Americának elmondta, hogy szívszorító volt látni a babákat közvetlenül a műtét után. További egy hónapig kellett várniuk, mire karjaikba, tarthatták őket.

A babaköszöntőn a GMA is ott volt, sőt, egy különleges vendég is érkezett, Brianne Galban, az egyik nővér a kórházból.

“Annyira izgatott vagyok, hogy láthatom őket, találkozhatok az egész családdal” – mondta Galban. Nagyon szeretem őket, olyanok, mintha a családom lennének.”

A babaköszöntőről készült videót ezen a linken nézheted meg.