Baba

Egy a 200 millióhoz az esély, nekik mégis egypetéjű hármasikreik születtek

Már az is ritka, hogy egy 21 éves nőnek és 20 éves férjének négy gyermeke legyen, hát még az, hogy a négyből hárman egypetéjű ikrek.
2022. Június 06.
Kép:  Pirotehnik / Getty Images

A család hattagúra bővült, miután a hármasikrek megszülettek, mert a brit párnak már volt egy kétéves kislánya, aki nagyon örült a 3 öccse érkezésének.

Amikor a fiatal pár Ellie Dudfield és Billy Revell megtudták, hogy Ellie hármasikreket vár az orvosok azt is elmondták nekik, hogy annak, hogy mind a három kisbaba túléli a terhességet és a szülést, mindössze 40 százalék az esélye. De a szülők bizakodóak voltak.

Archie, Albie és Arthura vártnál 12 héttel korábban születtek és valóban több komplikáció is felmerült a szülésnél. Mindegyik baba mindössze nagyjából 2 kilót nyomott. Az egyik kicsi még agyvérzést is kapott. Születésük után az intenzív osztályra kerültek és 3 hónap kórházi kezelés következett. Azóta már szerencsésen megerősödtek és egészségesen hagyhatták el a klinikát. A 2 éves Lola hatalmas örömmel fogadta a 3 testvérét.

@identicaltripletmum This trend and this video are my absolute favourite! Lola meeting her baby brothers? #fyp #corememories #voiceeffects #triplets #sister #brothers ♬ Cornfield Chase – Dorian Marko

Annak egyébként, hogy valakinek egypetéjű hármasikrei szülessenek mindössze egy a 200 millióhoz az esélye.

Forrás: Mirror