Baba

Egy baba vette kölcsön Katalin hercegné táskáját

Egy kisbabának nagyon megtetszett a walesi hercegné táskája, ezért Katalin oda is adta neki, hogy játszhasson vele.
2023. Május 02.
(Fotó: WPA Pool/Pool/Getty Images)

Ha a walesi hercegi pár valamilyen látogatáson vesz részt, akkor Katalin hercegné valószínűleg odamegy köszönni a legifjabb résztvevőkhöz, üdvözli a babákat, és mindig nagyon segítőkész a gyerekekkel.

A hercegné és férje, Vilmos herceg nemrégiben walesi településekre látogatott el, köztük Aberfan városba is. Itt Katalin találkozott egy Lucy Williams nevű édesanyával, és az egyéves kisfiával, Daniel-lel.

Miközben a hercegné a baba anyukájával beszélgetett, Daniel-nek megtetszett a nála lévő táska. Katalin pedig a babánál hagyta a táskáját, hogy játszhasson vele, amíg ő továbbment, hogy másokkal is beszélgessen – és erről készült egy videó is.

 

„Azt hiszem, együttérez azzal, hogy milyen nehéz tud lenni a gyerekekkel” – idézi a Romper Lucy Williams-et, aki az ITV-nek nyilatkozott, és hozzátette, hogy a hercegné azt mondta: „Játszhat vele, majd visszajövök érte!”. Az édesanya elmondta azt is, hogy a videón az a pillanat látszik, amikor az jutott eszébe, hogy Daniel biztosan meg fogja rágni a táskát…

Williams elárulta, hogy teljesen megszeppent a történtek miatt. „Ez jellemző rá. Ő egy kis hurrikán, nem is számítottam volna másra” – tette hozzá a kis Daniel édesanyja.