Kisgyerek

“Nahát mami! Milyen fiatal voltál itt!” – Katalin és Vilmos gyerekeinek aranyköpései

Minden családban vannak legendássá vált vicces mondatok, ami alól az angol királyi família sem kivétel!
2022. Október 10.
Vilmos herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő
Vilmos herceg gyerekeinek legviccesebb mondásai

Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermek büszke szülei. György herceg 9, Sarolta hercegnő 7, a legkisebb, Lajos herceg pedig 4 éves, így nem tévedés azt gondolni, hogy a család élete meglehetősen mozgalmas még úgy is, hogy sokan segítik a mindennapjaikat.

Attól, hogy II. Erzsébet dédunokái ereiben nemesi vér csörgedez, ugyanúgy gyerekből vannak, mint a kortársaik, ezért az ő szájukat is el-elhagyja néha olyan vicces mondás, amin nem lehet nem nevetni. Az elmúlt napokban több ilyen is napvilágot látott, de a régiek közül is érdemes néhányat leporolni!

Katalin korát firtatták

Katalin hercegné épp múlt héten idézte fel az egyik kedvencét, amikor Walesbe látogatott férjével. A rájuk váró tömegben meglátott egy zászlót, amin ő és Vilmos herceg eljegyzési fotója került. A hercegné nevetésben tört ki a különös meglepetés láttán, és megosztott az emberekkel egy szívmelengető emléket. A 2010-es nagy eseményt megörökítő képet pár hete otthon is újra elővették a férjével és megmutatták a gyerekeknek, akik egyszerre kiáltottak fel Katalin hercegnére pillantva: „Azta, mami! Milyen fiatal voltál itt!”

Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekeik

Úgy tűnik, György herceg a legöntudatosabb a gyerekek közül, de ez idővel könnyen változhat!

Óvatosságra intette az osztálytársát

A hercegi pár csemetéi közül a jelek szerint György herceg a legöntudatosabb: nagypapája, III. Károly és édesapja, Vilmos herceg után ő következik majd a trónon, aminek súlyával már 9 évesen is tökéletesen tisztában van. Ennek az iskolában is hangot adott, amikor óvatosságra intette az egyik osztálytársát. „Egy napon az apám lesz a király, így jobb lesz, ha vigyázol!” – mondta előrelátóan. Szüleinek nincs könnyű dolga az ifjú herceggel, hiszen tudatosítaniuk kell benne, hogy milyen fontos szerep vár majd rá, ugyanakkor arra is próbálnak gondosan ügyelni, hogy ne szálljon a fejébe a dicsőség.

Helyretette a fotósokat

Sarolta hercegnő, akinek öt keresztszülője van, mindössze 3 éves volt, amikor elrabolta a showt kisöccse, Lajos herceg 2018-as keresztelőjén. A nagy napon, ahogy az ilyenkor lenni szokott, fotósok hada követte az angol királyi család tagjait és a velük ünneplő illusztris vendégeket, a kislány azonban hamar megelégelte a felhajtást. Mikor szülei kezét fogva elsétált a kattintásra készen álló fotósok előtt, szúrós tekintettel rájuk nézett és mindennél természtesebben azt mondta: „Ti ide nem jöhettek!” Nehéz volt nem észrevenni, büszke apukája mosolyát. 

(Fotó: Getty Images)