Kisgyerek

Ezt a képet még sosem láthattuk Katalin hercegnéről

Egy aranyos gyerekkori pillanatot mutatott meg közösségi oldalán Katalin hercegné.
2023. Február 06.
Katalin hercegné
(Kép forrása: Chris Jackson/Staff/Getty Images)

Az Instagramon megosztott fotón Katalin hercegné kisgyerekként látható, melyen az édesapjával közösen látható, amint éppen édesapja, Michael Middleton arcát fogja meg és egymásra mosolyognak. Az aranyos családi pillanatot a hercegné édesanyja, Carole Middleton kapta el a kamera túloldaláról, írja a Blikk.hu.

Katalin hercegné azért tette közzé a fényképet, hogy felhívja a figyelmet arra, milyen létfontosságú szerepe van a korai gyermekkori éveknek az életünk további részében. Ennek érdekében a hercegné elindított egy kampánysorozatot is, ami a Shaping Us nevet kapta.

 

„Ezen a hétvégén szeretnénk, ha mindannyian időt töltenétek a barátaitokkal, a családotokkal, a kollégáitokkal és a közösségeitekkel, hogy beszélgessetek a korai gyermekkorotokról, és arról, hogyan alakította ez az életeteket” – írta a kép mellé a hercegné, aki arra bíztat másokat is, hogy ők is tegyenek közzé egy-egy fotót az ötödik születésnapjuk előttről, megosztva néhány emléket és mosolyt.

A hercegné nem először osztott meg magáról gyerekkori fotót: egy korábbi képe alapján, amit cikkünkben mi is megmutattunk, pedig az is egyértelműen látszik, hogy három gyermeke, György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg közül melyikük hasonlít rá a legjobban.