Kisgyerek

A kommentelők támadják, a szakértők megvédik Katalin hercegnét a nevelése miatt

Katalin hercegnére rátámadtak az önjelölt nevelési szakértők, miután kiderült, hogy Lajos herceg szeret bohóckodni. A szakemberek azonban önmérsékletre intik a kommentelőket.
2022. Július 04.
Katalin hercegné és Lajos herceg (Fotó: Getty Images)

Rengeteg fotó készült a brit királyi család idei nagy eseményén, a II. Erzsébet uralkodásának 70. évfordulója alkalmából tartott platinajubileumon. És sok képen az látszik, hogy a négyéves dédunoka, Lajos herceg bizony csintalankodik és dacosan viselkedik anyjával, Katalin hercegnével szemben.

A netezők egy része mulatságosnak tartotta a kis királyi imposztor viselkedését, mások viszont Katalint hibáztatták, mondván, “miért nincs az a gyerek megnevelve?”

A Yahoo által megszólaltatott nevelési szakértők szerint Lajos viselkedésében nem volt kivetnivaló. Jo Frost, brit tévés személyiség, író és gyermekgondozási szakember, legismertebb nevén Supernanny (Szuperdadus) pedig azt mondta, szerinte a kisfiúról kiderült, hogy nagyszerű a humorérzéke, van akaratereje, viszont rendkívül érzékeny lélek.  

“A legtöbb gyerek nem tud tizenöt percnél tovább ülni a székében az étkezőasztal mellett. A gyerekek próbára tesznek minket. Ennyire számítani kell” – magyarázta Frost, aki dicsérte Lajos szüleit, Katalint és Vilmos herceget is, amiért “ilyen lenyűgöző szülői példaképek”.

“Nyíltan beszélnek saját küzdelmeikről a gyermekeikkel kapcsolatban, és mint minden szülő, továbbra is arra törekszenek, hogy mindent megtegyenek a lurkók nevelésében” – írta Frost. “Katalin soha nem zárkózott el attól, hogy nyilvánosan mutasson példát gyermekeinek a helyes viselkedésről, ez pedig egy magabiztos szülő jele, aki képes tartani a határokat, miközben empatikusan kielégíti gyermekei szükségleteit, valamint megérti körülményeiket.”