Baba

Egy repülőgépnyi ember énekelte együtt a Baby Sharkot, hogy megvigasztaljanak egy síró gyereket

Egy Albániába tartó járat utasai a Baby Shark eléneklésével vigasztaltak meg egy síró gyereket. Az esetről készült videót már több mint 7 millióan nézték meg.
2022. Március 23.
Egy repülőgépnyi ember vigasztalta a síró gyereket (fotó: Getty Images)

Parikshit Balochi március 10-én az Egyesült Arab Emírségekben található dubaji otthonából Albániába repült egy négynapos hátizsákos utazásra. Mielőtt az ötórás járat felszállt volna, a mellette ülő gyermek sírni kezdett. Az Insidernek elmondta, hogy egy mögöttük ülő utas halkan mormolni kezdte a Baby Shark szavakat, és azért, hogy a gyermeket megnyugtassák úgy döntött, hogy ő is ezt teszi.

“Nem voltam zavarban, mert rádiós műsorvezetőként megszoktam a nyilvánosságot. Szóval elkezdtem hangosan énekelni, és erre a repülőgép utasai csatlakoztak.” A kilenc másodperces videón több utas is látható, amint tapsol és éneklik a Baby Shark című dal szövegét, mielőtt a kamera a síró gyermekre pásztázik.

Egy repülőgépnyi ember énekelte együtt a Baby Sharkot, hogy megvigasztaljanak egy síró gyereket

Parikshit Balochi/TikTok

A Baby Shark egy rendkívül népszerű gyerekdal, amely az első olyan YouTube-videó lett, amelyet 10 milliárdszor néztek meg. Egy egészestés filmet is ihletett, amely jövőre kerül a mozikba.

“Miközben ez történt, arra gondoltam, hogy ‘Hű, ez egy király pillanat. Elő kellene vennem a telefonomat.’ Így hát elkezdtem felvenni, de csak néhány másodpercet kaptam le” – mondta, hozzátéve, hogy az utasok körülbelül 20 másodpercig énekeltek, mielőtt elkezdte volna filmezni őket.

A videót kitette a TikTokra, ahol villámsebességgel kezdett terjedni, már több mint 7 millióan látták. A rádiós szerint ennek az az oka, hogy az együttérzés egy különleges pillanatát sikerült megörökítenie. Ezt támasztja alá a videó kommentszekciója, leginkább az utasok kedvességét, emberségét, empátiáját emelik ki a hozzászólók.

@parikshitbalochi baby Shark! #fyp #flydubai #foryoupage #babyshark #dubai ♬ One Night in Dubai – Arash