Baba

Háromgyerekes, antisztár anya arat a TikTokon

A háromgyermekes anya mindössze a maratoni futásra készülését dokumentálta, mégis hatalmas népszerűségre tett szert a TikTokon.
2021. Október 08.

Erin Azar nem egy tipikus fitneszanyuka, talán épp ezért lett ilyen hihetetlenül népszerű a TikTokon. A háromgyermekes nő bemutatja küzdelmét az edzéssel, és nem titkolja el a nehézségeit sem – írja a Today.com.

Az egyik videójában elmondja, hogy már majd’ megőrült, amikor rátalált erre a mozgásformára, nekiállt futni, igaz, egyelőre csak rövidebb távokon. “Nehéz volt, nagyon kemény, de utána egy kis megkönnyebbülést éreztem” – meséli a 37 éves nő, aki annyira rákapott a futásra, hogy egy maraton teljesítését tűzte ki maga elé.

Videói a felkészülésről pedig nagyot mennek, csaknem 640 ezer követője van a TikTokon és az Instagramon is 50 ezren nézik a posztjait nap mint nap.

“Jó reggelt, itt egy újabb részlet egy kissé túlsúlyos személyről, aki túl sok sört iszik, és megpróbál edzeni egy maratonra” – viccelődött egyszer a TikTokon.

Bár az Erin által kiszemelt maratont törölték, a nő nem marad verseny nélkül, most egy 29 kilométeres New Jersey-i futóversenyre nevezett be. 

Erin nem értette, miért lett ekkora szenzáció a TikTokja, bár azt elismeri, hogy mielőtt elkezdett volna posztolni, maga is úgy tapasztalta, hogy főképp a tökéletes testű emberek teszik ki az edzésvideóikat, ő pedig hajlandó volt megmutatni combjának hibáit. “Úgy gondoltam, mi lehet a legrosszabb? Legfeljebb nem kedvelnek majd.”

Követői viszont egyre többen kezdtek el futni, néhányan üzentek is Erinnek, hogy ő inspirálta őket. “Az én tanácsom: ne  foglalkozz senkivel, csak fuss!”

Ha te is nekivágnál egy nagyobb távnak, fokozatosan emeld az edzésmennyiséget! Itt összegyűjtöttünk neked néhány hasznos tanácsot.