Baba

John Legend aranyos képekkel köszöntötte egyéves születésnapos kislányát

Esti-nek három testvére van, egy nővére, egy bátyja és egy kisöccse.
2024. Január 15.
(Fotó: Trae Patton/NBC/Contributor/Getty Images)

Már egyéves lett Chrissy Teigen és John Legend fiatalabb kislánya, Esti Maxine. Az énekes ennek alkalmából január 14-én megosztott egy fényképválogatást mosolygós kisgyermekéről. A képek között van olyan, ahol Esti egy apró napszemüveget próbálgat, ahol puszit ad magának a tükörben, játékokkal játszik, közös kép édesapjával, és ahol az első születésnapi tortája mellett ül.

„Esti Maxine ma egyéves! Az első nap óta beragyogja a házat” – írta a fényképek mellé Legend.

Az énekes korábban beszélt arról, hogy kislánya nevének különleges jelentése van, ugyanis az ő dédnagymamáját Esther-nek hívták. A kisgyermek középső neve, a Maxine pedig az énekes nagymamájának is a neve.

Chrissy Teigen és John Legend 2013-ban házasodtak össze, és négy gyermekük van. Legidősebb gyermekük, lányuk Luna hétéves, idősebb fiuk, Miles ötéves, Esti egyéves, és legkisebb gyermekük, kisfiuk, Wren héthónapos lesz a héten.

A pár legkisebb gyermeke béranya segítségével jött világra, nem sokkal Esti születése után. A várandósságairól, az anyaságról, a gyermeknevelésről rendszeresen nyíltan nyilatkozó Teigen kisfia születésekor egy hosszú bejegyzésben mesélte el a történetüket, amiről korábban ITT írtunk.

(via Today.com)