Baba

Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja arról beszélt, milyen volt számára az anyaság első hónapja

A színésznő kislánya most volt öthetes. Kaley Couco elmondta, hogyan éli meg az anyaságot.
2023. Május 08.
(Fotó: Jeff Kravitz/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról korábban a Gyerekszoba.hu is beszámolt, Kaley Couco április elején jelentette be, hogy megszületett párjával, Tom Pelphrey színésszel közös gyermeke, Matilda.

A színésznő a napokban egy jótékonysági eseményen vett részt, ahol az ETonline-nak mesélt a kislányáról, és az anyaság első heteiről.  „Ma öthetes. Mindenki boldog, mindenki jól van… Jól fejlődik, ő a legjobb!” – mondta el a boldog édesanya.

„Ő csodálatos! Öthetes, és ma nevetett, teli szájjal nevetett, és azt mondtam: »Ez a gyerek őrületes!«” – tette hozzá a színésznő. „Én lettem az az anya, aki minden furcsa dolgot megoszt. Valamit csinál, én pedig úgy vagyok vele: »Ezt meg kell osztanom!«.”

Cuoco még a szülés előtt beszélt arról, hogy nem olvasott semmilyen gyermeknevelési könyvet, és nem is szeretne. „Nagyon természetes helyzetben találtuk magunkat. Csak úgy megyünk az árral. Tényleg közli velünk, hogy mit szeretne, nagyon érthetően” – mondta el.

A színésznő hozzátette: „Ő csodálatos. Tényleg egyszerűen fantasztikus, és nagyon szeretjük. Szeretünk otthon lenni vele. Igen, nem olvastunk semmit, és nekünk bevált”.

Arra a kérdésre pedig, hogy milyen három szóval írná le az újdonsült anyaságát, Cuoco elárulta: „Különleges, izgalmas és őrült – de a legjobb értelemben”.