Baba

Kislány Ragasztó az új őrület?

Hódít a Girlie Glue vagyis a Kislány Ragasztó: olyan szülők kedvéért, akiknek rettenetesen fáj, hogy fiúnak nézik lánygyermeküket.
2017. Március 22.

Kisfiúnak nézték a kislányodat csak azért, mert még nincs elég sok haja? Tragédia! De a “Kislány Ragasztó” (Girlie Glue) segít a bajban! Most a fejükön egyértelműsítheted a gyerekek nemét, így minden néninek egyértelmű lesz, kit csipked halálra – idézi a divany.hu a Mommys.com-ot.

Egy olyan eszközről van szó, ami nagyjából 3000 Ft-ért rendelhető meg az Amazonról, természetes anyagokat tartalmaz (agávé nektárból és egyéb természetes összetevőkből készült a ragasztó). Masnit, virágot lehet a gyerek fejére ragasztani (!), és ezzel a szélesebb közönség számára is nyilvánvalóvá tenni a gyerek nemét: azért mert még nincs (elegendő) haja, ő igenis kislány!

Igen, vannak szülők, akik jó mókának tartják, ha úgy díszítik fel a gyereküket, mint a fenyőfát karácsonykor. A Kislány Ragasztó kitalálói szerint „nem lehet túl korán belefogni a lányságba”. Nyilván ez a legfontosabb egy csecsemő számára, minél korábban megfelelni a nőideálnak, hiszen, ha lány vagy kötelező virágokat, masnikat és egyéb cukiságokat viselned.

És az is nagyon fontos, hogy egy tök vadidegen járókelő biztosítva legyen a babakocsiban fekvő gyerek neméről. Gondolom a többiek (család, barátok, szomszéd néni) tudják, hogy milyen nemű az újszülött, de hát vannak aggódó szülők, akik nem élnék túl, ha vadidegenek nem lennének informálva arról, hogy itt bizony egy kislánnyal van dolguk. Véletlenül sem szeretnénk tippeket adni, de kisfiúknak szóló matrica miért nincs még?

Kapcsolódó cikkeink:

Már 6 éves koruktól kevesebbnek érzik magukat a lányok

Hogyan neveljünk magabiztos lányokat?

Forrás: divany.hu/babaszoba.hu