Baba

Kívül-belül ünnepi díszbe öltözött a Bethesda Gyermekkórház

A Bethesda Gyermekkórház kis lakói számára mindent megtesznek, hogy otthon érezzék magukat az ünnepek közeledtével.
2023. December 07.
Kórházban lévő kislány ajándékot kap a Mikulástól

Mindenki tudja jól, hogy a kórházba került gyerekek (és szüleik) szíve is hazahúz, de amíg nem gyógyulnak meg teljesen, jobb, ha a Bethesda Gyermekkórház falai között maradnak.

Az ott dolgozók, és a megszámlálhatatlanul sok jószívű önkéntes minden tőlük telhetőt megtesz azért, hogy amennyire lehet, otthonossá varázsolják a kórházat, ezért kívül-belül ünnepi díszbe öltöztették az épületet, ahová tegnap a Mikulás is ellátogatott.

Fényfestés a Bethesda kórház falán

„Jó dolguk van a nálunk gyógyuló gyerekeknek” 

A Bethesda Gyermekkórház Facebook oldalán boldogan adtak hírt a különleges estéről: „Futva érkeztek a mikulások ma este a Bethesdába A Mosolyt a kórházakba! Jótékonysági Mikulás akció keretében. Száznyi futó – köztük 20 bethesdás munkatársunk – járta a kórházakat és vitték a meglepetéseket azoknak, akik a ma estét is a kórházban töltik Hálásan köszönjük az örömöt!” 

Az önkéntes mikulások a kézzel fogható ajándékok mellett felejthetetlen élményt is adtak a kórházba került gyerekeknek és szüleiknek, akiknek szintén csordultig telt a szíve hálával. „Jó dolguk van a ma nálunk gyógyuló gyerekeknek. Ne feledjétek, egy-egy apró figyelmesség csodát tesz!” – írták a kórház dolgozói a meglepetésekkel teli nap után.

Futva érkeztek a mikulások ma este a Bethesdába🎅❤️ A Mosolyt a kórházakba! Jótékonysági Mikulás akció keretében száznyi...

Pubblicato da Bethesda Gyermekkórház su Martedì 5 dicembre 2023

Nyitókép: Facebook – Bethesda Gyermekkórház