Baba

Könnyekig hatódott az édesanya egy reptéri baba-mama szoba támogató üzeneteitől

Támogató üzeneteket hagynak egymásnak az édesanyák a baba-mama szobában.
2023. November 03.
(Kép forrása: Videórészlet - @jennadillulio/TikTok)

A repülőút egy kisgyerekkel általában nem egyszerű, és kihívás elé állíthatja a szülőket. Egy influenszer édesanya, Jenna Dillulio megmutatta, ő milyen támogatást tapasztalt nemrégiben egy hasonló helyzetben.

Dillulio egyedül utazott kislányával, ami egyben gyermeke első repülőútja is volt. Az utazás során pedig egy igazán megható meglepetésben volt részük a pittsburghi repülőtér baba-mama szobájában. Az édesanyáknak és babáiknak kialakított várószobában Dillulio rengeteg színes post-it üzenetet talált a falon: bíztató és támogató sorokat más utazó anyáktól.

Voltak köztük olyan bátorítások, mint a „Meg tudod csinálni!” vagy a „Nem olyan rossz!”, míg mások nagyon érzelmes gondolatokat osztottak meg. Az édesanya videót is mutatott a szobáról és a szívmelengető üzenetekről:

 

„Rengeteg dolog történik velünk, ezért bemegyünk oda és szükségünk van a támogatásra, amit anélkül kapunk, hogy számítottunk volna rá – szívmelengető volt, amikor megláttam az összes post-it-et, és olyanokat olvastam, mint: »Remek munkát végzel. Remek anya vagy. Gyerünk, anya!«. Annyira csodálatos volt” – mondta el Dillulio az abcNews-nak.

„Tudni, hogy ez a sok nő bement a szobába, akiknek ez a különleges köteléke van a babájával, majd más édesanyáknak is szeretetet adnak azzal, hogy olyanokat mondanak, mint: »Remek munkát végzel. Ez tényleg így van. A babáddal utazol«… Annyira le voltam nyűgözve” – tette hozzá. Arról is beszélt a portálnak, hogy mennyire önbizalomnövelő hatása van ezeknek az üzeneteknek, amiket olyan édesanyáktól kapsz, akik utaznak, és azt sem tudják, ki vagy, vagy mi a történeted, de támogatni akarnak az úton.

(via, via)