Baba

Különleges feladatot kapott a spermadonor, aki eddig 49 gyereket nemzett

Érkezik az 50. baba, méghozzá nem is akárhogy.
2022. Augusztus 25.
Kép: Aleksandr Zubkov/Getty Images

A 30 éves Kyle Gordy ingyen adományozza a spermáját azoknak a nőknek, akik gyereket szeretnének. A megtermékenyítés nagyrészt mesterségesen, nagyjából 10%-ban, pedig “hagyományos”, szexuális úton történik. Mint elmondta, 49 gyereknek segített már a világra jönni.

A férfi arról is beszélt, hogy nagyon figyel a táplálkozására, mivel számára fontos, hogy “a spermái jó formában legyenek”. Elmondása szerint ennek érdekében sok fehérjét és biozöldségeket fogyaszt. Mint mondta a nők nagy része, a neve alapján, a közösségi médián keresztül keresi őt meg, mert nem szeretnének a spermabankon keresztül, egy névtelen donort választani. ” A nők számára sokat jelent, hogy kapcsolatba léphetnek velem, és beszélhetünk”- folytatta különös életének történetét Kyle. 

A spermájával nagylelkűen bánó férfi, nemrég különleges megkeresést kapott, szintén a közösségi oldalán keresztül, amikor egy doktornő kérte fel spermadonornak, a saját IVF kezeléséhez. Ez annyit jelent, hogy a megtermékenyített embriót egy évre lefagyasztják, ezután kerül sor a beültetésre.

Kyle önmagát “tudományfanatikusnak” vallja, és nagyon örül, hogy részt vehet egy ilyen folyamatban. A férfi arra is kitért a Daily Mailnek, hogy a saját magánéletének nem mindig tesz jót az adományozó kedve, több olyan barátnője is volt már, akik nem nézték jó szemmel, amit csinál. Erre azt mondta, hogy egy olyan lány kedvéért, akit az igazinak érez, felhagyna a tevékenységgel.