Baba

10 csodás név májusban született gyerekeknek

A névválasztás sokszor állítja komoly próbatétel elé a szülőket, a tavaszi, egész pontosan a májusi babáknak azonban mutatunk néhány olyan nevet, ami telitalálat lehet! A fiúnevek között egy egészen meglepőt is találsz majd!
2023. Április 24.
Kislány virágok között

Ha olyan nevet kerestek a májusban érkező kislányotoknak vagy kisfiatoknak, ami valamilyen módon kifejezi, hogy a tavasz utolsó hónapjában látta meg a napvilágot, vagy egy májusban született hírességnek szeretnétek emléket állítani, itt megtalálhatjátok a befutót!

Ilyen, aki májusban született

Akik májusban látják meg a napvilágot, igyekeznek minden napban találni valami szépet és jót. Kifejezetten keresik a különleges tárgyakat és embereket, akkor érzik jól magukat a bőrükben, ha ilyenekkel vehetik körül magukat. Nyugodtak és megfontoltak, tudják, hogy tetteik nem maradnak következmények nélkül, ezért nem jellemző rájuk a forrófejűség.

Azt, amit a fejükbe vesznek, mindenképp véghez is akarják vinni, kerül, amibe kerül. Nem sajnálják sem az időt, sem az energiát arra, hogy céljaikat megvalósítsák, siker esetén ugyanis leírhatatlan büszkeség tölti el őket, ami minden áldozatot megér. Emiatt a legtöbb májusban született ember kiteljesedik felnőtt korára és büszke lehet arra, amit elért. 

Imádják a finom ételeket, italokat és az élénk társasági életet, miközben a szép ruhákat és kiegészítőket sem vetik meg. Hajlamosak arra, hogy a pénzüket elszórják, de emiatt csak ritkán éreznek lelkifurdalást. Saját és mások jóléte minden pénzt megér nekik!

Nézzük, mely nevek állnak jól a tavasszal együtt érkező babáknak!

Arany
10 fotó megtekintése
Arany

10 csodás név májusban született gyerekeknek

Arany
Maja
Orgona
Pintyőke
Víta
Albert
Fülöp
Imbert
Majs
Miklós
Fotó megosztása:

Fotó: Getty Images