Baba

llyen kismama a skorpió

Sokféle apropója lehet a horoszkópnak, a babavárás ténye azonban egészen új szempont. Hogyan befolyásolja a csillagjegyed azt, hogy milyen kismama vagy?
2011. Október 30.

Kisbabáját várva érzékenyen figyeli a benne és körülötte zajló átalakulást, és tapasztalatainak fényében szinte teljesen újraértelmezheti a világot. Ehhez a folyamathoz olykor teljes nyugalomra lehet szüksége, ezért előfordulhat, hogy időnként teljesen elzárkózik a külvilágtól és elutasítja a legkedvesebb érdeklődést is. Azután egyszer csak rakétasebességre kapcsol, és óriási erőbedobással lát hozzá feladatai elvégzéséhez, környezetét is aktivizálva.

Nem kíméli magát, de általában kitűnően bírja a megterheléseket. Ha a várandósság idején rosszullétek gyötrik, akkor is a lehető leghamarabb összeszedi magát, és minden téren úgy teljesít, mintha mi sem történt volna. Ha bármilyen problémája támad terhessége idején, szinte azonnal képes energiáit megsokszorozva a végsőkig harcolni azért, hogy elérje célját.

Hajlamos lehet szélsőségek között élni az életét, így kismamaként vagy orvosi részletességgel készül fel a várható eseményekre, vagy rábízza magát a sorsra, és babaügyben mindent az utolsó pillanatban intéz el. Nehezen kér, illetve fogad el segítséget, inkább mindent maga vesz kézbe – kiváltképp, ha úgy látja, hogy gyerekének apja nem elég lelkes új szerepében. Ilyenkor igen sok kitartásra lehet szükség bizalma visszanyerésére. Közérzetére, hangulatára jó hatással lehet az úszás, a vízi torna vagy a kismamajóga. Kitartásával és erejével más kismamáknak is erőt adhat a nehézségek áthidalásához.

Cikkeink a teherbeesésről:

llyen kismama a skorpió

Ilyen kismama a skorpió

Forrás: Kismama magazin