Baba

Magyar sztárok, akik ikreknek adtak életet

Egyik nap az egyik nagymama főz, másik nap a másik nagymama.
2022. Június 08.

Ada

Ó de rég volt, mikor Ada és Timó voltak a VIVA TV sztárpárja! Vagyis Pintér Adrienn és Bánszki László, akik 2005-ben, nagyon fiatalon össze is házasodtak, majd ikreik születtek: Bálint és Bence. Négy év után elváltak, Ada pedig ma már Mátéval és tizenhat éves fiaival Németországban él. Tavaly újabb öröm érte őket: megszületett a harmadik testvér, méghozzá kislány, aki a Freya nevet kapta.

Kollányi Zsuzsi

Mókás, hogy az ő ikerfiait pontosan úgy hívják, mind Adáét: Bálint és Bence. A nagy négyéveseknek egy kisöccsük is született két éve: Bogdán.

Baby Gabi

Ahogy a teljes lakosság körében, úgy a sztárok között is népszerűek a B betűs fiúnevek – köztük elsősorban is a Bence. A Baby Sisters egykori énekesnőjének is így hívják az egyik ikerfiát, testvére pedig Botond. A kissrácok már hatévesek lesznek!

“Viszonylag későn jött az életembe az anyaság, közel negyvenéves voltam. Nem tudom, hogy ennek van-e bármi köze ahhoz, hogy lubickolok az anyaszerepben” – mesélte a Story magazinnak.

Kozma Orsi

Pár hét, és kilencévesek lesznek a jazzénekes kislányai: Anna és Sára. Orsi férje Benedek Tamás, az Animal Cannibals dobosa, a család nemrégiben kertes házba költözött. Az édesanya így adta hírül, amikor a lányok márciusban ajándékot kaptak a Koraszülöttekért Országos Egyesülettől.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonKOZMA ORSI (@kozmaorsi) által megosztott bejegyzés

Rúzsa Magdi

Idén születtek meg az énekesnő ikrei, akik olyat tudnak, amit egy “celeb-társuk” sem: hárman vannak. Lujza, Keve és Zalán elmúltak négy hónaposak, és ahogy gondoltuk is, “nagyon kemény” az ellátásuk, legalábbis Magdi így fogalmazott a Tv2 Mokkában. “Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni, úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön… Egyik nap az egyik nagymama főz, másik nap a másik nagymama és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van” – mondta el a hármas ikrek édesanyja, aki már tervezi a visszatérését, sőt, új dalt is felvett zenésztársaival.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonRúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés