Baba

Aranyos videót osztott meg nevető hármas ikerbabáiról egy édesanya

Szívmelengető videón a három baba.
2024. Február 20.
(Kép forrása: Getty Images)

Julia Platsman hármas ikres édesanya osztott meg TikTok-on egy aranyos videót kisfiairól, akik egy fotelben ülnek egymás mellett, rá mosolyogva. „Srácok, egyik napról a másikra nőttetek? Büszkék vagytok rá, mennyit nőtök? Mekkorák vagytok?” – kérdezi az édesanya a felvételen a babáktól, akik cuki nevetéssel reagálnak erre.

Az édesanya bizonyára egy kissé megijedt, amikor megtudta, hogy három babát vár – a felvételre ugyanis a következőt írta: „A felvételek, amiket bárcsak láthattam volna, amikor meg voltam rémülve hármas ikrekkel várandósan”.

A videóhoz sokan hozzászóltak, többen elragadtatva a picik nevetésétől, és voltak, akik azt jegyezték meg, hogy mennyire fontosak ezek az apró pillanatok az anyaságban. „Ha nem is értik, mit mond, elég csak az édesanyjuk hangja, hogy boldogok legyenek” – írta az egyik kommentelő.

Az édesanyát a Scary Mommy kérdezte meg, miután megosztotta a videóját, és Platsman elmondta a portálnak, hogy kezdetben ijesztőnek tűnt, hogy hármas ikreket várnak férjével. „Hármas ikreket nevelni eddig egyáltalán nem olyan volt, mint képzeltük. Első babás szülőnek lenni és egyszerre háromgyerekesnek nagyon félelmetes volt, de kiderült, hogy a dolgok több mint rendben vannak! Még mindig eláll a lélegzetem, hogy egypetéjű hármas ikreink vannak, de úgy gondolom, hogy készek voltunk a feladatra amiatt, hogy minden mennyire jól ment, és mennyire meg tudtuk csinálni” – mondta a portálnak az anya, aki felidézte a pillanatot is, amikor megtudták az orvostól, hogy három babát várnak.

„A legelső pillanatban, amikor elmondta nekünk, a férjemmel nevettünk, mert nem tűnt valóságosnak, hogy csak így megtörténhet, hogy hármas ikrek lesznek. Aztán nagyjából egy perc múlva ez hamar pánikba fordult át. Megrémültem attól, hogy hogyan bírjuk majd ennyi babával egyszerre, milyen lesz a terhesség, a pénzügyek, stb. Sokszor éreztem azt azokban a hónapokban, hogy miért én? Annyira azt kívánom, hogy bár beleláthattam volna a jövőbe, és tudhattam volna, hogy minden jobban fog menni, mint arra számítottam” – tette hozzá.

Ahogy az édesanya elmondta, iker babái egypetéjű hármas ikrek – egy korábbi cikkünkben írtunk arról is, hogy a hasonló várandósságok igencsak ritkák, az esély erre egy a 200 millióhoz.