Baba

Megjelent a Kismama magazin!

Kedves olvasónk, Judit és kislánya, Lili a mosolyog ebben a hónapban a Kismama címlapjáról. A címlapszavazás nyertesei ajánlják a legfrissebb számot, tele aktuális témával. Olvass bele a tartalomba, katt!
2012. Augusztus 10.

Nálatok is aktuális szeptemberben a bölcsődei, óvodai beszoktatás? Vajon mi az az óvodaérettség? Mit várhat el az óvoda? Milyen korábbi közösségi tapasztalatok játszhatnak szerepet abban, hogy milyen lesz a beszoktatás a kicsinek? Vajon elkerülhetők-e az elején a betegségek?Aktuális lapszámunkból mindent megtudhattok a témáról, Sződy Judit pszichológus foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat.Esetleg nem vették fel a kicsit a bölcsibe, de mindenképpen vissza kell menned dolgozni? Körbejártuk, milyen alternatív lehetőségek vannak a családi napközitől a bébiszitterig. Összeállításunkban az árakról is átfogó képet kaphatsz, hogy könnyebben tudj dönteni!

Nyár végi számunkban hasznos tippeket találhattok, ha utószezonra tervezitek a nyaralást. Ha nem sikerült pihennetek a nyáron, még most sem késő megszervezni egy kis augusztus végi, szeptember eleji kiruccanást a babával. Külföldre és belföldre is van pár kipróbált ötletünk!

Olvashattok az itthon is egyre népszerűbb babaváró – eredeti nevén baby shower – buliról is. Vajon csak egy felesleges, külföldi szokás majmolása vagy tényleg jó móka még egyszer eltölteni egy kellemes, nevetős délutánt a barátnőkkel?

Az említett témákon kívül természetesen aktuális könyvajánlók, hasznos újdonságok mamáknak és babáknak, kipróbált receptek találhatók a legújabb számban.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, lapozz bele a legfrissebb Kismamába!