Baba

Nagyon aranyos, ahogy ez a baba az édesapját utánozza

Hihetetlenül aranyos, ahogy ez a nyolchetes kisbaba az édesapját próbálja utánozni!
2023. Április 28.
(Kép forrása: @giannaspapabear/TikTok)

Egy nyolchetes kisbabáról osztott meg egy imádnivaló felvételt az édesapja, amint a kicsi arra tesz kísérletet, hogy őt utánozza.

A felvétel elején az édesapa, Anthony Molina kiölti a nyelvét, kéthónapos babája pedig ugyanezt teszi utána. Majd Molina a „huu” hangot mondja a picinek, aki az apa legnagyobb meglepődésére boldogan megismétli! „Amikor a lányom először utánzott engem, nyolc hetes korában. Az ilyen apró pillanatokból lesznek életre szóló emlékek” – írta a videóhoz az édesapa.

@giannaspapabear When my daughter mimiced me for the first time at 8 weeks old 🥹 It’s little moments like this that create lifelong memories. #dadsoftiktok #dadlife #viralvideo #howl #wolf #babiesoftiktok #dadlife #daddysgirl #fypシ #fypage #fypシ゚viral ♬ original sound - PapaBear

 

„Ezt a videót mindig nagy becsben tartom majd, és emlékeztetni fog a lányom életének erre a különleges időszakára, és a szülő és gyermek közötti kötődésre, ami napról napra erősödik” – idézi Molina-t a Storyful.

A tündéri videóhoz nagyon sok hozzászólás is érkezett az elragadtatott kommentelőktől. „Annyira boldog, hogy kapcsolatot teremtett a kommunikációval! Annyire édes! Nagyon okos!” – jegyezte meg valaki.

Egy hozzászóló pedig azt írta: „Fejlesztést tanulok. Ez azt jelenti, hogy felismer téged, és próbál tanulni tőled. Így beszél hozzád”.

Bizony a kisbabák valóban folyton figyelik a szüleiket, és az utánzás által tanulnak meg nagyon sok mindent. Sőt, ahogy arról korábban a Gyerekszoba.hu is írt, egy tanulmány szerint már a féléves babák is felismerik azt, amikor a felnőttek őket utánozzák – és tetszik is nekik, amikor ez történik!