Baba

Többféle szerepben

Nem könnyű összeegyeztetni a gyereket és a karriert, hogy ebbe még beleférjen a háztartás, a férj, a barátnők esetleg némi szórakozás. Ez teljességgel lehetetlen. Vagy mégsem?
2012. Február 23.

Tökéletes anyák márpedig nincsenek

A legtöbb elvárást a nők támasztják saját magukkal szemben. Egyszerre akarnak minden fronton helyt állni, egészen addig, míg össze nem csuklanak a fájdalomtól. Felesleges megvárni az idegösszeomlást, de még a sírógörcsöt is érdemes kihagyni. El kell fogadni, hogy nem tudunk mindenből tökéletesek lenni, ezért ott kell lazítani, ahol csak tudunk.

Legyen fontossági sorrend!

A lazítás első lépcsője, hogy sorba szedjük a feladatainkat. Előre kerül a nagyon fontos, hátulra a kevésbé. És felülről haladunk lefelé, elfogadva, hogy a nap huszonnégy órából áll, és még aludni is szükséges. És tanuljunk meg szelektálni is.

Nő is vagy!

Amikor rászakadnak a kisgyerekes anyára a munkahelyi feladatok, hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a dolgozó nő és anya szerep mellett még feleségek is. A férjekre is több hárul, amikor a nő visszatér a munka világába, ezért jár nekik is a kényeztetés. Kettesben program hétvégenként, kényeztető masszázs a szombat esti film után.