Baba

Tűzoltó fogadta örökbe az inkubátorban hagyott kislányt

Nem túlzás azt állítani, hogy ennek a kisbabának a története könnyt csal az emberek szemébe.
2023. Július 28.
Kisbaba

A történet akkor kezdődött, amikor egy floridai tűzoltóságánál lévő inkubátorban egy kisbabát helyeztek el. Az ügyeletes tiszt a jelzés után kiment az inkubátorhoz, ahol egy mosolygós kislányt talált. “Azonnal a kezembe vettem, és már mentünk is vele a kórházba. Mikor odaértünk, a nővérek kivették a kezemből, és elvitték a sürgősségire megvizsgálni. Amikor lehetőségem volt, félrehívtam a doktort és megkérdeztem, hogy mikor érkezik a szociálismunkás, mert szeretném örökbe fogadni a babát”– mesélte el a történetet Vincent, a büszke tűzoltó. 

Az interjúban, amit egy reggeli tévéműsornak adott elmondta, hogy évek óta próbálkoztak a feleségével, de az asszonynak nem sikerült teherbe esnie.

“Beadtuk a kérvényüket adoptálásra, el is fogadták, mindent rendben találtak, már csak egy baba hiányzott.” Három hónappal később a baba, aki a Zoey nevet kapta, Vincenték kislánya lett.

“Még ma sem hisszük el, hogy lett egy gyermekünk. Olyan sokáig vártunk, és imádkoztunk, hogy ez megtörténjen.” Vincent elmondta azt is, hogy reméli, Zoey édesanyja látja a tévében, hogy a lánya jó helyre került, olyan szülőkhöz, akik mindennél jobban szeretik.

“Nem kell aggódnia, helyesen cselekedett. A gyermeke gondoskodó családban fog felnőni, olyan szeretetben, amit nem lehet leírni.”

@worthfeed099 Such a sweet story. A family comes together ❤️ Credit to @goodmorningamerica #family #familytime #emotional #heartwarming ♬ original sound - Worth feed