Baba

Vitray Tamás hamarosan dédnagypapa lesz: Igyekszem nála mindazt bepótolni, amit a gyerekemnél, unokáimnál elmulasztottam

A 92 éves Vitray Tamásnak öt unokája van és hamarosan megszületik első dédunokája.
2024. Május 15.
Vitray Tamás
Kép: Farkas Norbert / 24.hu

A 92 éves Vitray Tamás nem régiben negyedjére is megnősült: Ivens Éva egykori operaénekesnőt vette feleségül. Első házasságából a tévésnek két fia született, van továbbá öt unokája is, egyikük a várandós Vitray Anna Szofi,  aki 26 éves és már jó ideje fotóművészként, filmesként dolgozik, de a magánélete mindig éppoly fontos volt, mint a munkája.

Vitray Tamás a Story.hu-nak mesélt arról, hogy hamarosan dédnagypapa lesz, kisfiút várnak, akit Noénak fognak majd hívni. A tévés a lapnak elmondta, azt reméli, hogy jó nagypapa, mert nincsenek nagy igényei az unokáival szemben: boldog, ha felhívják, ha pedig meg is látogatják, annak még jobban örül. Szemrehányást  sosem tesz, ha esetleg nem jut rá idejük a fiataloknak.

A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra. Ha megszületik Noé, igyekszem nála mindazt bepótolni, amit a gyerekemnél, unokáimnál elmulasztottam. Nagyon várom, már számolom a napokat – mesélte Vitray Tamás a lapnak.