antioxidáns
8 étel, amire a profik esküsznek
Szeretnél úgy táplálkozni, hogy minden szükséges tápanyagot megadj a szervezetednek? Íme 8 étel, amire a profik esküsznek, nem véletlenül!A vitamintablettáknak kisebb a rákellenes hatása, mint az élelmiszereknek
Az Oxfordi Egyetem kutatói 60 ezer ember több mint egy évtizedig tartó vizsgálatával kimutatták, hogy a növény alapú étrenden élőknél összességében kisebb valószínűséggel alakul ki az összes daganattípus.A sárgarépa a mellráktól is véd
A répa szép, sárga színét a béta-karotin adja - állítólag ez a vegyület segít kivédeni a mellrákot is. S ez még csak egy a pozitív hatásai közül.Antioxidáns, a szupersztár
Olyan ez, mint a szuperhős mesék, biológiai képregénybe ágyazva. A gonosz szerepében a szabadgyökök, a modern kor DNS-pusztító mérgei. A rettenthetetlen hős pedig az antioxidáns, amely bármi áron megvéd bennünket... mitől is? Tulajdonképpen mindentől.Répa, retek, rebarbara
Az antioxidánsok szerepéről talán már sokat hallottunk, de nem eleget! Nézzük, miért fontosak a szervezetnek!