diófélék
A gyakori diófogyasztás csökkenti a gyulladás szintjét
Az American Journal of Clinical Nutrition július 27-i számában megjelent, több mint 5000 ember bevonásával készült kutatás azt mutatta, hogy a nagyobb mennyiségű diófogyasztás a gyulladás biomarkereinek alacsonyabb szintjével hozható összefüggésbe.Kismamáknak diót!
A kiegyensúlyozott, egészségtudatos táplálkozás létfontosságú elemei az egyszeresen telítetlen és a többszörösen telítetlen zsírsavak. Ráadásul most kiváló őszi forrásaik a diófélék és más olajos magvak.Ha terhes vagy, egyél sok diót!
Csökkenti a gyerekkori allergia kockázatát, ha dióféléket eszik a várandós anya - derült ki egy dán tanulmányból.Óvatosan a magvakkal, aszalt gyümölcsökkel, friss zöldséggel!
Három fontos táplálék, amelyre feltétlenül szükséged van, ha babát vársz, csak most jobban kell figyelni!