receptek
Együtt raklettezik a család
Amikor ünnep van, jól esik órákig elücsörögni az ebéd vagy a vacsora mellett. A családi sajtsütés remek alkalom erre, s óriási előnye, hogy az étel ott az asztal közepén, evés közben készül.Mákpuding
Elkészítheted cukor, tej nélkül is, és számtalan tálalási trükkel dobhatod fel, hogy még ünnepélyesebb legyen az összhatás. Kis változtatásokkal újabb és újabb desszertötleteket kreálhatsz belőle.Céklafőzelék húsgombóccal
Benne van a top 5 babakedvencben, de kell egy kis bátorság a kipróbáláshoz! Kellemesen fogsz csalódni! És egyébként is céklaszezon van.Sütőtökhajócskák húsos-zöldséges rizzsel
Benne van a top 5 húsos babakedvencben! Tartalmas, enyhén édeskés, egészen krémesre sül, annyira, hogy rágni sem kell. És remekül kiegészíthető akár hússal, barna rizzsel és más zöldségekkel.Megújulás szülés után
A Kismama új szakácskönyvéből erőt és ötleteket meríthetsz ahhoz, hogy újból tökéletes formába hozd magad testileg és lelkileg is, de nem csak egy rövidke fogyókúra erejéig, és nem magányos harcosként.Fahéjas sütőtökgolyócskák
Ez a kedvenc babadesszertjeink egyike! Édes, tápláló és egészséges, pillanatok alatt elkészül. Próbáld ki te is!Almás kenyértorta
Bár desszertnek nevezzük, akár édes, tápláló, egészséges főétel is lehet belőle.Legyen ma melegszendvics!
Néha jobban esik valami egyszerű harapnivaló, mint a többfogásos ebéd vagy vacsora. Sorra kerülhetnek a jól bevált kedvencek, de ne tétovázz, ha valami egészen új ötleted támad. A szendvics örök sláger, a változatok száma végtelen!Édes és sós egyszerre: almás-csirkés palacsinta
Nem csak a nagyok vevők a pikáns ízekre! A kicsik különösen kedvelik a gyümölcsös-húsos párosítást. Ha ráadásul az imádott palacsinta képében jelenik meg az étel, szinte biztosra veheted sikerét!Reggeli újdonságokkal
Lepd meg a családot azzal, hogy se felvágott, se sajt, csak finom kencék a kenyérre friss, ropogós zöldségekkel. A változatosság színt visz a reggeli rohanásba!Villámgyors áttekintő, hogy mit főzz a babának
Hat hónapos? Akkor eszünk! A nagy kérdés: mivel kezdjem. A következő: mikor mit adhatok neki?Ilyen a klasszikus európai reggeli
Kontinentális reggelinek is nevezik azt, amit szállodákban is szinte mindenütt egyformán megkapsz: friss péksütemény, dzsem, vaj, narancslé, tea, kávé. Készítsd el egészségesebben!Karfiolt a babának!
Folsavban és C-vitaminban különösen gazdag zöldségfélénk, mely párolva egészen könnyen rágható, és az íze sem vad. Ideális táplálék kicsiknek-nagyoknak!Brokkolis gombóckák tejfölös retekkel
Tudod már, mit főzöl ma ebédre? Próbáld ki ezt, a kicsi is örülni fog neki!Csicseriborsót, hogy boldog légy!
Kutatási eredmények szerint a csicseriborsó természetes módon és nagy mennyiségben tartalmazza a triptofán nevű aminosavat, mely hatással van alváskészségünkre, hangulatunkra, és segít leküzdeni a mindennapos stresszt.