rostban gazdag táplálkozás
Betegség is megelőzhető, ha rostdúsan táplálkozol a terhesség alatt
Egy ausztrál tanulmány szerint a várandós nők rostokban gazdag étrendje jelentősen csökkenti a terhességi toxémia kialakulását, amely a születendő gyermek későbbi életében allergia és autoimmun betegségek kialakulásához vezethet.A rostok segíthetnek megelőzni a cukorbetegséget és az elhízást
A megfelelő mennyiségű rostfogyasztás segíthet megelőzni az olyan krónikus betegségeket, mint a szív- és érrendszeri problémák és a cukorbetegség.Van, ami laktatóbb, mint a hús
A hüvelyesek, mint pl. a borsó és a bab tökéletesen alkalmasak arra, hogy elnyomják az éhségérzetet, ráadásul lényegesen kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a hús.5 rostdús tipp székrekedésre
Székrekedés nem csupán a várandósoknak okoz kellemetlenséget, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy szinte népbetegség. Mit tegyünk és mit együnk, hogy változtassunk a problémán?Sárgadinnye: vitamindúsabb, mint a görögdinnye
Sokan nem is tudják, hogy a sárgadinnye daganatmegelőző hatású, továbbá kitűnő fogyókúrás gyümölcs, ami hozzájárul a csontok és a fogak egészségéhez is.