vörös hús
Rosszul tudjuk, milyen húst érdemes enni
Az általános vélekedéssel ellentétben azonos hatással van a vér koleszterinszintjére a vörös és a fehér hús fogyasztása.Kis mennyiségben is károsak a vörös húsok
Azt már tudtuk eddig is, hogy nagy mennyiségben károsak a vörös- és a feldolgozott húsok. Most azt vizsgálták, hogy kis mennyiségben milyen hatást gyakorolnak.10 dolog, amire meglepő módon allergiásak lehetünk
A legtöbben már hallottunk a pollen - és a mogyoróallergiáról, a kiütést okozó samponokról és szappanokról. Kevésbé ismeretes azonban, hogy rengeteg egyéb dolog is okozhat allergiát.Rákkeltő húsok: a legfontosabb kérdések és válaszok
A hal és a csirkehús akkor nem rákkeltő? Milyen mennyiségű vörös hús fogyasztható biztonságosan? Többek között ezekre a kérdésekre is választ találsz a cikkben.Rákkeltő hús: a hangsúly a mértékletességen van
A feldolgozott húskészítményeknek és a vörös húsoknak is van helye az étrendben, azonban a mindennapi táplálkozás során a kiegyensúlyozott étrendre és a mértékletességre kell törekedni - mondta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének főtitkára.Rákkeltő a feldolgozott hústermékek és a vörös hús is?
A feldolgozott hústermékek fogyasztása rákkeltő és "valószínűleg" a vörös húsé is - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató intézetének hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából.