Család

A kerekesszék nem akadályozta abban, hogy lányával táncoljon az iskolai rendezvényen

A kerekesszékes édesapa és kislánya közös tánca felrobbantotta a közösségi médiát. Az apa elmondta, hogy nem habozott egy percig sem, amikor lánya megkérte, táncoljon vele az iskolai eseményen.
2023. Június 28.
Apa-lánya
Kép: pillanatkép // GMA

Több mint 15 éve már, hogy Charles Pottert elütötte egy részeg sofőr a virginiai Winchesterben, és olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kerekesszékbe kényszerült. A baleset nem akadályozta meg abban, hogy pozitív hozzáállással folytassa az életét, és odaadó apa és férj legyen.

Hat éves lánya Charlize arra kérte, hogy táncoljon vele az iskolai apa-lánya rendezvényen. Az édesapa egy pillanatig sem habozott. A közös táncot rögzítették, a felvétel pedig felkerült a TikTok-ra, ahol több millió lájkot kapott.

A legkisebbem megkérdezte, hogy van-e kedvem együtt táncolni az iskolai apa-lánya napon. Persze, mondtam, ha szeretnéd, megoldjuk – mesélte az édesapa.

Az iskolától kaptak oktatóvideót, amit 2-3 hétig próbáltak otthon, más segítségük nem volt. A koreográfia néhány elemét meg kellett változtatniuk, személyre szabniuk, de ez sem okozott számukra gondot.

@rhonduhhxx They learned their dance 4 days before performing… few tweaks to accommodate her daddy. Don’t drink & drive!!#daddysgirl #daddydaunghtergoals #daddydaugtherdance ♬ Half the Man - Jennifer Smestad

Amikor a baleset történt és felébredtem, a fejemtől lefelé semmit sem tudtam mozgatni. Nem igazán tudtam mozgatni a fejemet – mesélte az apa a Good Morning America-nak. – Mindent újra kellett tanulnom, a kúszástól kezdve az evésig. Az apa elmondta azt is, hogy soha nem vesztette el a hitét, és hitt abban, hogy minden okkal történik. – Ez segített megőrizni a mosolyt az arcomon, a pozitív hozzáállást. Lehetett volna rosszabb is. Szóval nem panaszkodhatok túl sokat.

Ami a lányával készült videót illeti, az apa elmondta, hogy meglepődött, amikor felrobbant a TikTok-on. Főként azért, mert nem ez volt az első alkalom, hogy együtt táncolós videót tettek közzé. –Rengeteg pozitív üzenetet kaptam a videóval kapcsolatban, de voltak szomorúak is. Többen is azt írták, hogy az ő apjuk nem volt jelen soha. Negatív kommentek is érkeztek, de ezekkel nem törődik.

– Mindig is elég pozitív ember voltam. Ha rossz napod van, az rendben van, de az csak egy rossz nap. Nem számít, milyen helyzetben vagy ma, csak tedd egyik lábad a másik elé, és lépj túl rajta. Bármilyen helyzetben is vagy ma, nem fog sokáig tartani. Azt mondják, Isten a legnehezebb csatáit a legerősebb katonáinak adja. Soha ne add fel. Tartsd fel a fejed és lépj tovább. A dolgok biztosan jobbra fordulnak majd.