Család

Tizenegy éves lett Bruce Willis és Emma Heming Willis lánya, édesanyja így köszöntötte

A napokban lett tizenegy éves Bruce Willis és Emma Heming Willis idősebb közös lánya, Mabel. Édesanyja megható családi fotókkal köszöntötte.
2023. Április 04.
Bruce Willis és Emma Heming Willis
Bruce Willis és Emma Heming Willis (Fotó: Jim Spellman/Stringer/Getty Images)

A kislány édesanyja egy kedves fotó- és videómontázzsal köszöntötte Mabel-t a születésnapján. „Boldog tizenegyedik születésnapot Mabel Ray! Az energiád ragadós. Egy teljes szobát megvilágítasz a mosolyoddal és a melegségeddel. Gyönyörűséges, hogy tanúja lehetek annak, hogy mennyire szereted és törődsz a családoddal és a barátaiddal. Ragyogj továbbra is, szeretetem, és mindig emlékezz arra, hogy érezd jól magad!” – írta a bejegyzésében Emma Heming Willis.

 

A videóban Mabel babakorától kezdve találhatók képek és videók, a szüleivel közös fotók, és egy olyan felvétel is, amin a kislány zongorázik, miközben édesapja szájharmónikázik.

Bruce Willis-nek és feleségének van egy fiatalabb közös kislánya is, a nyolcéves Evelyn. Willisnek korábbi házasságából három közös lánya született Demi Moore színésznővel, a harmincnégy éves Rumer, a harmincegy éves Scout, és a huszonkilenc éves Tallulah. A színésznek hamarosan az első unokája is megszületik, Rumer ugyanis tavaly év végén bejelentette, hogy kisbabát vár.