Család

Egyszerre diplomázik az anya, az apa és a lányuk, ugyanazon az egyetemen

Az egyetemen még nem fordult elő korábban hasonló eset.
2023. Május 13.
diplomaosztó
(Kép forrása: Getty Images)

A Texasi Lutheránus Egyetem végzőse, Ashley Adams ebben a hónapban diplomázik. A lány szülei viszont nem a megszokott módon, a közönség soraiban ünneplik majd a lányukat, mert ők is ugyanezen az egyetemen diplomáznak, számolt be róla a CBS News.

Az egyetem közleménye szerint ez az első olyan eset, amikor ugyanabból a családból diplomázik egyszerre egy anya, egy apa, és a lányuk. Ashley Adams pedagógia szakon diplomázik, édesanyja, Robyn Adams számvitelen szerez diplomát mesterképzésen, míg édesapja, Greg Adams üzleti szakon.

Ashley elmondása szerint élvezte, hogy a szüleivel egy egyetemen tanul, és támogatta a döntésüket, hogy főiskolai tanulmányokat folytassanak. Szülei korábban nem fejezték be a tanulmányaikat, mert családot akartak alapítani. „Emlékszem, hogy mennyire büszke voltam, amikor úgy döntöttek, hogy visszamennek egy helyi közösségi főiskolára” – mondta el a fiatal nő, aki örül, hogy szülei is a TLU-n tanultak.

 

Annak ellenére, hogy fiatalabb szaktársakkal jártak az egyetemre, az Adams szülők élvezték az iskolában töltött időt, amiből igyekeztek a legtöbbet kihozni, Greg még a golfcsapathoz is csatlakozott.

„Figyelni fogom a férjemet és a lányomat, és ez szürreális lesz” – mondta el Robyn a diplomaosztóról. „Nagyon büszke vagyok Ashley-re, de a kulisszák mögül nézni nagyon klassz, és erről nem mondanék le.”