Család

Epres Panni: „A gyerekeim fantasztikusan erősek”

Epres Panni ritkán ad interjút és nem szokott a gyászról, férje elvesztéséről vagy gyerekeiről beszélni. Most kivételt tett és "A nemzet aranyai" című film kapcsán mesélt a Nők Lapjának.
2023. Április 26.
Epres Panni
Kép: TV2

Lassan három éve annak, hogy Benedek Tibor elhunyt, Epres Panni azonban az elmúlt években csak nagyon ritkán beszélt a gyászról, vagy arról, amin két kamasz gyermekével keresztülmentek. Most kivételt tett, az egykori vízilabda-válogatottról készült A nemzet aranyai című film kapcsán nyilatkozott a Nők Lapjának.

Elmondta, hogy gyermekei természetesen már látták a filmet és büszkék rá, az ő életükben is nagyon fontos időszak volt ez. Édesapjuk elvesztése kapcsán úgy fogalmazott, hogy „Talán Tibor mellett tanultam meg, hogy az embernek milyen ereje lehet. Látom a gyermekeimen is, mennyire fantasztikusak és erősek, ahogy ezt az egészet végigcsinálják. Olyan éles váltás volt ez, ahogy a tökéletes családi szeretetből egyszer csak elveszítik az egyik pillért, hogy szerintem az, hogy ezt a folyamatot végigélik, egyfajta szupererőt ad nekik.” Hozzátette, hogy sokszor emlékeznek vissza a közös évekre, de mindig vidáman teszik ezt, nem szomorúsággal. „Aki elveszített valakit, érti ezt… nem múlik az érzés, a hiányt csak megszokni lehet.”

A nehéz időszakban sem volt, ma sincs egyedül, családja mindenben segíti és mint egy erős bástya veszi körül őt is, gyermekeit is.

forrás: Blikk.hu