Család

Fontos gondolatot osztott meg a kiskamaszai neveléséről Gisele Bündchen

A modellnek egy fia és egy lány született.
2024. Március 24.
(Fotó: James Devaney/Contributor/Getty Images)

Gisele Bündchen a legutóbbi „The Tonight Show” vendége volt, ahol Jimmy Fallon műsorvezető a gyermekeiről, a tizennégy éves Benjamin-ról és a tizenegy éves Vivian-ről is kérdezte őt. A modell visszakérdezett arra, hogy Fallon gyermekei mennyi idősek, aki elmondta, hogy egy kilencéves és egy tízéves lány édesapja, akikkel nem szeretné, hogy megváltozzon a kapcsolatuk a tinédzser évei felé haladva.

Büdchen viszont erre azt mondta neki, hogy minden rendben lesz, ha nyitott kommunikációt folytat velük. „A legfontosabb dolog az, hogy szánj időt a beszélgetésekre, mert szerintem, tudod, ők változnak, mintha minden nap egy teljesen új világ lenne, és nagyon fontos beszélgetni, ez hatalmas dolog” – tanácsolta a műsorvezetőnek.

A modell két gyermekének édesapja volt férje, Tom Brady. Benjamin-nek és Vivian-nek van egy idősebb testvére is, a tizenhat éves John ”Jack”, akinek édesanyja Bridget Moynahan színésznő, modell.

Bündchen korábban is osztotta meg gondolatait a gyereknevelésről: egy tavalyi interjúban például a társ-szülőségről beszélt, a közös gyermeknevelésről – erről itt írtunk.

(via Today.com)