Kamasz

Gisele Bündchen meghatóan köszöntötte Tom Brady fiát 

Tizenhat éves lett a visszavonult amerikaifutball-játékos, Brady, és exe is kedves sorokkal köszöntötték.
2023. Augusztus 23.
gisele bündchen
Fotó: Getty

Tom Brady legidősebb gyermeke tizenhat éves lett. Édesapja ez alkalomból kedves posztot írt a köszöntésére.  John “Jack” Edward Thomas édesanyja Bridget Moynahan amerikai színésznő, de sokáig „bónuszgyerekeként” nevelte őt Brady exfelesége, Gisele Bündchen is.  

16 év öröm a legjobb fiúval, testvérrel, baráttal és csapattárssal, akit csak egy szülő kívánhat” – idézi a People a büszke apát. “Megváltoztattad az életünket azon a napon, amikor megszülettél, és azóta minden nap áldás mindenki számára, aki ismer téged. Most itt az ideje a következő lépésnek…

A hétszeres Super Bowl-bajnok korábban így beszélt gyermekeiről: “Semmi sem fontosabb számomra, mint apának lenni. Bármennyire is megváltoztak a dolgok azóta, amikor Jack megszületett, majd Benny is 2009-ben, végül Vivi 2012-ben, a legnagyobb inspirációm lettek. Mindent azért teszek nap mint nap, hogy büszkék legyenek rám.

Brady két kisebbik gyermekének édesanyja Gisele Bündchen exmodell, aki szintén boldog születésnapot kívánt Jacknek, ahogyan ő fogalmaz, „bónuszgyerekének”.  

Megosztott egy régi fotót, amelyen a pici Jacket tartja a kezében, majd egy újabb képet kettejükről, amin Jack bizony jócskán túlnőtte őt.  A képaláírásban így köszönti: “Boldog születésnapot Jack! Nem hiszem el, hogy 16 éves leszel! Emlékszem, amikor még csak mogyorónyi voltál, és most fölém tornyosulsz. Nagyon szerencsés vagyok, hogy az életemben vagy, és mindig itt leszek neked, bármi is történjen! Nagyon szeretlek!

Nos, valószínűleg minden mozaikcsaládban élő ilyen – viharoktól, válásoktól is független – érzelmeket kíván magának és családtagjainak.